- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Працьовитим – вдячність, а ледачим – «золотарний» віник

Posted By Модератор On 27.06.2014 @ 13:37 In Економіка,Природа | No Comments

У такому дусі відбулося підбиття підсумків Дня благоустрою у НГВУ «Надвірнанафтогаз» на цьому тижні.

Начальник служби екології Іван Боднарук проінформував про діяльність комісії з організації проведення конкурсу на краще утримання території структурних підрозділів підприємства на чолі з першим заступником начальника-головним інженером Олександром Велким. У конкурсі взяли участь майже 800 працівників. Високу оцінку щодо проведеного благоустрою отримав колектив і керівництво цеху підземного та капітального ремонту свердловин (нач. Богдан Гусак). Упорядковано понад 8 га території, на півгектарній площі закладено газони та клумби, посаджено 160 дерев та кущів. На території структурних підрозділів у зелених зонах цехів і дільниць окультурили майже 1000 дерев. Із восьми стихійних сміттєзвалищ вивезли понад 200 кубометрів побутових відходів, впорядковано автошляхи та їхні узбіччя.

IMG_0055 [1]

Добрі результати із благоустрою показали бригада № 4 із видобування нафти і газу (майстер Богдан Григораш) та бригада з обслуговування компресорної станції № 6 цеху № 1 (нач. компресорної станції Роман Мельник). Приємно радує око впорядковані об`єкти у третій бригаді цеху № 1, де майстром Олександр Хойський, а також бригада № 3 цеху № 2, прокатно-ремонтної дільниці експлуатаційного обладнання і прокатно-ремонтної дільниці електрообладнання та електрозабезпечення, територія цеху підтримання пластового тиску та водозабору «Ропекс», працівники якого розчистили і спрямували русло річки Розсіч. У сквері біля адмінприміщення НГВУ висадили саджанці туї, берези, ялівцю.

За підсумками роботи з благоустрою, яку проводили у рамках конкурсу на краще утримання території, комісія визначила переможців: перше місце серед структурних підрозділів основного виробництва виборов колектив бригади з видобування нафти й газу № 4 (майстер Богдан Григораш) та бригади з обслуговування компресорної станції № 6 Ц№ 1ВНГ (нач. компресорної станції Роман Мельник). Друге місце у колективу інженерно-технічних працівників ЦППТ та робітників водозабору «Ропекс» (нач. цеху Василь Пушкар).

Перше місце серед структурних підрозділів допоміжного виробництва за колективом тракторної колони цеху технологічного транспорту (нач. Володимир Юрчилюк). Друге місце у цій же категорії здобули колективи прокатно-ремонтної дільниці електрообладнання та електрозабезпечення (нач. Володимир Брайляк) і прокатно-ремонтної дільниці нафтопромислового обладнання (нач. Юрій Мушак).

IMG_0051 [2]

Перше місце  серед структурних підрозділів  чисельністю працівників до 30 чоловік у колективу лабораторії промислової хімії (нач. Василь Головчук), а друге – у колективу ЖРЕД (майстер Володимир Мандзюк).

 Комісія також визначила шість чоловік, які найактивніше працювали. За сумлінну працю, активну участь у проведенні заходів до Дня довкілля та з нагоди Дня охорони навколишнього середовища нагородили спільними грамотами РДА і районної ради чергових по гуртожитку Любов Обласку та Марію Бакоту, машиніста насосної станції Івана Супа, машиніста бульдозера Івана Вірсту, слюсаря-ремонтника Василя Угринюка; грамотою Надвірнянської міської ради – прибиральника службових приміщень ЖРЕД Ганну Барбарук. Нагороди вручали керівники району і міста Василь Попович, Михайло Іваночко і Зіновій Андрійович, начальник підприємства Володимир Чуприна і голова профкому Олександр Діканьов.

Комісія відзначила, що найгіршою територією виробничого підрозділу за санітарним станом та благоустроєм є територія бригади з добування нафти й газу № 1 Ц №1 ВНГ. За неналежне утримання території підрозділу майстрові, зайнятому на роботах з добування нафти, газу та газового конденсату, Миколі Ломпасу вручили «Золотарний віник» (він служить для вимітання золи та інших нечистот і нечисті).

Зроблено під час конкурсу з благоустрою чимало і, як мовиться, підприємство відчуло своє друге дихання у плані чистоти і зручності для працівників. Водночас звертали увагу на те, що в окремих місцях ще треба серйозно подбати про чистоту наших Карпат. Зокрема, біля нафтових об`єктів поблизу гори Синячка, а також дбати про те, щоб красуня гір – арніка не зростала у болотяних місцях поблизу колишніх проривів на нафтопроводах. А це залежить від кожного небайдужого працівника.

Іван ГРИДЖУК «Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/06/pratsovytym-vdyachnist-a-ledachym-zolotarnyj-vinyk/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2014/06/IMG_0055.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2014/06/IMG_0051.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.