- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відновити Надвірнянський Майдан

Posted By Модератор On 27.06.2014 @ 15:24 In Новини | No Comments

У зверненні Надвірнянського районного Штабу національного спротиву від 10 червня ц. р. до жителів району йдеться про те, що враховуючи критичну суспільно-політичну ситуацію у нашій державі, підлу військову агресію зі сторони кремлівсько-путінського режиму на  сході України, значні втрати серед військових та мирних жителів України, нахабні дії «п’ятої колони» у нашій державі, Штаб національного спротиву прийняв рішення:

1. Відновити Надвірнянський молитовний та революційний Майдан.

2. Проводити Молебень та громадське віче щосереди о 12-ій год. на майдані Шевченка у м. Надвірна.

3. Надвірнянський районний Штаб національного спротиву закликає всіх небайдужих до спільної молитви за кращу долю України і її народу.

Відправляти підготовлених і забезпечених добровольців

У зверненні Надвірнянського районного Штабу національного спротиву від 17 червня ц. р. до Ради оборони Івано-Франківської області та всіх тих, кого це може стосуватися, йдеться, зокрема, про те, що протягом останнього часу на території області формуються так звані батальйони територіальної оборони. До їх складу зголошуються добровольці, котрим не байдужа доля України і котрі дали згоду проходити військові навчання та обороняти жителів і об’єкти промисловості  Прикарпаття.

Цих добровольців без належної підготовки та військового спорядження доправляють на схід України для проведення АТО.

17 червня 2014 р. Штаб національного спротиву Надвірнянського району прийняв рішення: рекомендувати Раді оборони Івано-Франківської області та всім, кого це може стосуватися – не доправляти людей з числа добровольців у складі батальйонів територіальної оборони Івано-Франківської області в зону АТО без їхньої на те згоди.

У випадку надання згоди добровольцями брати участь в АТО вимагаємо забезпечити їх на 100 відсотків необхідним обмундируванням, засобами індивідуального захисту та зброєю.

Слава Україні!

За дорученням

Надвірнянського Штабу  національного спротиву

координатор

роботи штабу

Іван ГУРМАК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/06/vidnovyty-nadvirnyanskyj-majdan/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.