- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вантаж для 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» доставлено в зону АТО

Posted By Модератор On 25.07.2014 @ 12:02 In Благодійність,Вторгнення | No Comments

18-21 липня ц. р. депутат районної ради, свободівець Віталій Котляров зі своїм побратимом Ярославом Суширибою відвідав зону антитерористичної операції. Поїздка відбулася в рамках передачі допомоги 5-му батальйону територіальної оборони «Прикарпаття», зокрема, надвірнянцям, котрі зараз воюють із ворогами України на східному фронті.

За ініціативи голови райдержадміністрації, свободівця Михайла Іваночка протягом минулого тижня відбувався збір необхідних речей військовим у зоні АТО. Він неодноразово спілкувався з бійцями 5-го батальйону та цікавився потребами військовослужбовців. – Для забезпечення потреб проведені наради із підприємцями, громадськими організаціями та жителями району. Завдяки активній позиції наших краян зібрано необхідну допомогу, яку  відправили в зону АТО. Під час перебування на сході група із вантажем відвідала 5-ий батальйон. Саме в цьому батальйоні воюють більшість надвірнянців.

Віталій Котляров розповідає: – Допомога військовим доставлена. Ми об’їхали всі блокпости наших військових та кожному вручили особисту передачу від рідних. Хлопці – живі, здорові. Солдати мають високий бойовий і моральний дух та запевняють, що й надалі стоятимуть на сторожі нашого спокою. Військові висловили подяку землякам і усім українцям, які підтримують військо. Ми взяли у військових список необхідних речей на майбутнє і незабаром повернемося з необхідним знову.

Під контролем голови РДА вже готують та формують для потреб військових новий вантаж.  У кожному населеному пункті району й надалі продовжують роботу зі збору коштів, продуктів, медикаментів тощо для підтримки військовослужбовців у зоні АТО.

Не будьмо байдужими! Підтримаймо свою армію!

Прес-служба районної організації ВО «Свобода».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/07/vantazh-dlya-5-ho-bataljonu-terytorialnoji-oborony-prykarpattya-dostavleno-v-zonu-ato/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.