- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Довіряю свій голос

Posted By Модератор On 24.10.2014 @ 14:06 In вибори-2014 | No Comments

Чому голосуємо ЗА Юрія Дерев`янка?

- Не зрадив виборців – у Верховній Раді України не змінив своєї політичної позиції. Залишався позафракційним депутатом. Співпрацював із демократичними політичними силами та депутатськими групами, які представляли Прикарпаття і виступали за реформи.

- Принциповий – у парламенті підтримував тільки проукраїнські закони, відстоював національні інтереси України.

- Відповідальний – не пропускав засідань ВРУ. Особисте голосування – 100%.

- Боровся із системою Януковича:

- голосував проти «диктаторських законів» 16 грудня;

- подав позов проти міністра МВС Захарченка, до якого в якості третьої сторони приєдналися більше 500 українців із різних областей;

- провів закон про звільнення Захарченка з посади;

- а також закони про припинення застосування сили проти учасників акцій протесту та використання зброї під час Майдану і про недопущення переслідування та кримінального покарання майданівців;

- домігся ухвалення закону про звільнення суддів Конституційного суду, які прийняли незаконне рішення, що дозволило екс-президенту Януковичу узурпувати владу;

- увів закон про відновлення довіри до судової влади, який запроваджує більш жорстокий відбір суддів;

- домігся ухвалення закону «Про очищення влади».

- Людина ВОЛІ – підтримував Майдан. Відкрив депутатську приймальну на Євромайдані, забезпечував проживання та побут активістів із Прикарпаття, постійно співпрацював з активістами Майдану.

- Патріот. Відстоював у парламенті необхідність посилення обороноздатності України та захисту людей на окупованих територіях. Підтримував особистими коштами та з депутатської зарплати бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил України.

- Відкритий та підзвітний виборцям – за період своєї депутатської діяльності Юрій Дерев`янко тричі оприлюднював розгорнуті звіти, в яких, зокрема, відкривав витрати коштів на виконання депутатських повноважень.

- Постійно працював на окрузі – проводив депутатський прийом громадян, зустрічі з громадами та колективами підприємств і установ. Усю свою депутатську зар­плату перерахував на потреби медичних закладів округу. Підтримував навчальні заклади, установи культури та книговидання для бібліотек. Започаткував програму нагородження учнів шкіл – переможців олімпіад та наукових конкурсів обласного та всеукраїнського рівня, а також їхніх педагогів. З допомогою повноважень народного депутата вирішував проблеми населених пунктів округу.

- Відстоював інтереси жителів Прикарпаття. Зокрема, провів закон, який дозволив місцевим громадам отримувати частину державних прибутків від видобування вуглеводнів на їхній території (10%, з них 5% до обласного, 3,5% до районного і 1,5% до сільського, селищного чи міського бюджетів). Йдеться про сланцевий газ, який у межах Олеської ділянки буде добувати на Івано-Франківщині компанія «Шеврон».

- Відкрито виступав проти корупційних схем. Разом із громадськими активістами викрив аферистів, які за погодженням з попереднім урядом мали намір «нагріти руки» на вивезенні з міста Калуш токсичних відходів хімічного виробництва – гексахлорбензолу. За шахрайською схемою, в якій була задіяна маловідома фірма-посередник з Ізраїлю, з державного бюджету мали вивести 300 мільйонів гривень. А загалом йдеться про зухвалу оборудку на понад 3 мільярди гривень. За фактом незаконного привласнення бюджетних коштів відкриті кримінальні провадження.

Ще 2 мільярди «кіотських» грошей завдяки депутатським зверненням Юрія Дерев`янка не вкрали через фіктивні компанії Януковича. Гроші Кіотського протоколу, якими опікується Міністерство екології і Держекоінвестагентство, системно розкрадали. І після зміни влади контракти з фіктивними компаніями ніхто не розірвав. Після звернення парламентаря з цього приводу до прем’єр-міністра, до МВС та Генпрокуратури порушені кримінальні справи за фактом відмивання коштів, призначені перевірки і заблоковані усі платежі. Щоб унеможливити повторення ситуації Юрій Дерев`янко розробив законопроект, який зобов’язує кошти Кіотського протоколу витрачати винятково на проведення заходів із енергозбереження об’єктів соціальної сфери. Відповідний документ зареєстрований у Верховній Раді.

- Політик нового типу. Разом із громадськими активістами, однодумцями з Майдану, створив засадничо нову  партію «ВОЛЯ» – незалежну від олігархів та авторитарного лідера. Керівним органом партії є Рада. До партії входять найбільш активні і достойні люди ВОЛІ.

- Чесна людина. Поділяючи засади вести прозору і чесну виборчу кампанію, як кандидат до парламенту у в/о № 87 підписав Угоду про співпрацю з рухом ЧЕСНО і відкрив майнову декларацію за 2013 рік. Декларацію оприлюднив на сайті http://derevyanko.org. 21 жовтня подав ЧЕСНО проміжний фінансовий звіт про джерела наповнення виборчого фонду та витрати коштів під час виборчої кампанії.

Марта Смолій.

(політична реклама)

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/10/doviryayu-svij-holos/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.