- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Легендарний командир батальйону «Айдар» приїхав на Прикарпаття підтримати Івана Тодорука

Posted By Модератор On 24.10.2014 @ 13:55 In вибори-2014 | No Comments

Нещодавно на Прикарпаття завітав легендарний командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук для того, щоб підтримати побратима, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 87 на позачергових виборах до Верховної Ради України 26 жовтня Івана Тодорука.

Свій вибір кандидата Сергій Мельничук пояснює тим, що разом із таким, як Іван Тодорук можна радикально змінювати систему. Зокрема, Сергій Мельничук підкреслив: «З Іваном ми знайомі ще з Майдану, де зустрічались неодноразово. Потім Іван не раз надавав гуманітарну допомогу батальйонові, бійцям. Тому, переконаний, що це правильно, що ми і надалі йдемо «одною стежкою» на вибори і свою тверду позицію та «правоту» ми спільно покажемо у парламенті.DSC_0687 [1]

Також під час інтерв’ю на ТРК «Надвірна» командир батальйону «Айдар» розповів про неспокійну ситуацію на сході України і наголосив, що потрібно якомога швидше змінювати владу, радикально змінювати її та усувати від керування Україною тих, котрі досі грабували усіх нас.

Прошу Вас підтримати кандидата у народні депутати України Івана Тодорука на виборах 26 жовтня, – узагальнив командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук.

Мар’яна ІВАНЦІВ.

(політична реклама).

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/10/lehendarnyj-komandyr-bataljonu-ajdar-pryjihav-na-prykarpattya-pidtrymaty-ivana-todoruka/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2014/10/DSC_0687.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.