- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Наш кандидат – Юрій Дерев`янко

Posted By Модератор On 24.10.2014 @ 14:11 In Вдячність,вибори-2014 | No Comments

Надвірнянська районна федерація футболу вирішила підтримати на позачергових парламентських виборах 26 жовтня у виборчому окрузі № 87 кандидата у народні депутати України, нині чинного народного депутата України у цьому окрузі Юрія Богдановича Дерев`янка.

Юрій Богданович – справжній патріот України. Це він доказав своєю активною проукраїнською діяльністю і позицією  у Парламенті, а також дієвою участю у Революції Гідності та безпосередньою працею на Майдані у Києві. Юрій Дерев`янко – автор ряду законів, зокрема, антикорупційних та про люстрацію, які серйозно вплинуть на очищення і встановлення справедливості у нашому суспільстві.

Спортсмени Надвірнянщини, зокрема, футболісти і прихильники футболу переконалися, що Юрію Дерев`янку не байдужа доля сільської і міської молоді, котра вболіває за спорт. Він вніс великий внесок у розвиток і підтримку спорту і футболу, зокрема, у нашому районі. Йому не байдужа доля жителів Надвірнянського і Карпатського краю.

Тому наша громадська організація – за Юрія Дерев`янка. Закликаємо і просимо спортсменів, футболістів та уболівальників Надвірнянщини і 87-го виборчого округу віддати свої голоси у неділю, 26 жовтня за кандидата у народні депутати України Юрія Дерев`янка.

Від імені Надвірнянської районної федерації футболу

голова федерації

Тарас ПУШКАР.

(політична реклама).

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/10/nash-kandydat-yurij-derevyanko/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.