- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Василь Попович – кандидат від Команди Президента у виборчому окрузі №87

Posted By Модератор On 03.10.2014 @ 14:00 In вибори-2014 | No Comments

У першу п’ятірку «Блоку Петра Порошенка» увійшли Київський міський голова, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, політик і державний діяч, політв’язень режиму Януковича Юрій Луценко, громадський діяч, Заслужений лікар України, доктор медичних наук Ольга Богомолець, багаторічний успішний міський голова Вінниці, а зараз віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та один з провідників кримськотатарською національного руху Мустафа Джемілєв.

Команда Президента вирішила, що слід довіритись тим, хто своєю діяльністю довів спроможність працювати на благо держави і кожного українця. У виборчому окрузі № 87 «Блок Петра Порошенка» висунув Василя Поповича – голову Надвірнянської районної ради, людину високого інтелекту, шляхетності й чесності.

попович_1 [1]

Василь Попович не випадково йде у депутати до Верховної Ради саме по цьому округу. Народився і виріс у селищі Ланчин Надвірнянського району. За освітою інженер лісового господарства, працював на різних посадах – від лісника до інженера лісового господарства. Має великий досвід роботи в справі лісової галузі та деревообробки, будівництва та торгівлі. Працюючи головою районної ради, знайомий з проблемами сільських, селищних та міських громад та знає шляхи їх вирішення, зокрема в підприємництві, освіті, медицині, культурі та інших сферах життя.

Активний учасник подій на Майдані, з перших днів член районного Штабу національного спротиву. У найскладніший час для району в січні-травні 2014 року виконував обов’язки керівника як представницької, так і виконавчої влади. Бере активну участь  в організації допомоги для потреб 5-го батальйону територіальної оборони та української армії. Свої знання та набутий досвід, разом із командою однодумців, при отриманні повноважень Василь Попович використає для покращення економічної та політичної ситуації в державі.

Василь Попович одружений, має сина та доньку.

(ПОЛІТИЧНА РЕКЛАМА)


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/10/vasyl-popovych-kandydat-vid-komandy-prezydenta-u-vyborchomu-okruzi-87/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2014/10/попович_1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.