- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Водій – це не професія, це покликання

Posted By Модератор On 31.10.2014 @ 15:44 In Новини | No Comments

Остання неділя жовтня – свято автомобілістів і дорожників

Складна та розкидана на великій території інфраструктура НГВУ «Надвірнанафтогаз» максимально пов’язана з автотранспортом. Щоденно з території цеху технологічного транспорту підприємства виїжджає не одна сотня автомобілів і іншої cпеціальної техніки.

У дощ і снігові заметілі, долаючи бездоріжжя та круті підйоми, водії цеху сумлінно виконують роботу. Навіть при гарній погоді керувати транспортним засобом – це тяжка та відповідальна праця. Найбільші навантаження лягають на тих, котрі керують великоваговими автоцистернами, або перевозять нафтогазове обладнання та доставляють автобусами робітників до місць виконання робіт.

Із нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника – у клубі «Нафтовик» 23 жовтня ц. р. відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь автомобілісти та працівники  інших структурних підрозділів підприємства.

Учасників зібрання привітали начальник НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимир Чуприна і голова профкому Олександр Діканьов, заступник директора департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Вадим Козленко, керівник апарату  райдержадміністрації Микола Кравчук, голова районної ради Василь Попович, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, Битківський селищний та Пнівський сільський голови Іван Годзюр і Василь Гладиш. В урочистій обстановці за сумлінну працю 30 працівникам і ветеранам цеху технологічного транспорту вручено грамоти від облдерж­адміністрації та обласної ради, Надвірнянської райдержадміністрації і районної ради, міської ради, Битківської селищної, Молодківської та Пнівської сільських рад. Разом із грамотами нагороджені отримали грошові заохочення.

У ході урочистостей продемонстровано документальний фільм про нелегкі умови праці автомобілістів підприємства. Художні колективи району подарували присутнім патріотичні пісні.

Степан СОЛОМОН,

заступник начальника

НГВУ «Надвірнанафтогаз».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/10/vodij-tse-ne-profesiya-tse-poklykannya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.