- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Лідери учнівського самоврядування приєдналися до флешмобу «Повертайся живим»

Posted By Модератор On 14.11.2014 @ 15:20 In Новини | No Comments

Акція, що стартувала у Києві, знайшла підтримку і в Надвірній. «Школа лідерів», яка діє при Надвірнянському райцентрі дитячої творчості (кер. Тетяна Яворська), за сприяння відділу освіти РДА провела районну сесію, на якій активісти шкіл міста та району проголосували за проведення флешмобу «Повертайся живим» на підтримку воїнів у зоні АТО.

Учнівський проект успішно реалізували 11 листопада на майдані Шевченка у Надвірній. Понад 200 дітей, лідерів учнівського самоврядування з навчальних закладів міста та району, за допомогою музики, танцювальних рухів та великого державного жовто-блакитного прапора послали меседж, що українським дітям потрібен мир, що вони підтримують героїчних захисників Вітчизни, постійно думають про них, і, найголовніше, моляться за їхнє повернення. Юні патріоти також сподіваються, що наша держава, яка тільки тепер народжується в муках і крові, нарешті стане незалежною і сильною. А уособленням молодої Української держави став маленький хлопчик-козачок, який тримав велике серце з написом «Повертайся живим!».

Флешмоб [1]

Учасники флешмобу висловили подяку всім, хто долучився до його проведення, особливо хореографу-постановнику Надії Карповій. Представники відділу освіти РДА запевнили, що разом із дітьми втілюватимуть й інші патріотичні ідеї. Директор центру Руслана Калин запропонувала підтримати-продовжити естафету флешмобу іншим навчальним закладам області, а ще повідомила про збір коштів для закупівлі теплих речей військовослужбовцям (конт. тел. 068-648-56-99, Тетяна Яворська). 

Оксана ЦЮРАК,

методист

Надвірнянського РЦДТ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2014/11/lidery-uchnivskoho-samovryaduvannya-pryjednalysya-do-fleshmobu-povertajsya-zhyvym/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2014/11/Флешмоб.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.