- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дитячі садки – в оперативне управління відділу освіти РДА

Posted By Модератор On 16.01.2015 @ 14:46 In Влада | No Comments

Позачергова 46-а сесія Надвірнянської міської ради, яка відбулася 9 січня ц. р. під орудою міського голови Зіновія Андрійовича, врахувала зміни до бюджетного та податкового законодавства України.

Керуючись нормами ст. 88, 89 Бюджетного кодексу та ст. 135, 137 Господарського кодексу України, ст. 26, 60 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою приведення у відповідність до чинного законодавства, міська рада вирішила передати із 1 січня 2015 року безоплатно в оперативне управління відділу освіти РДА майнові комплекси (будівлі і споруди) дошкільних навчальних закладів «Вогник», «Світлячок», «Сніжинка», «Квітка Карпат», «Пролісок» і «Берізка». Також безоплатно на баланс відділу освіти РДА передадуть основні засоби, обладнання, інветар, матеріально-технічні цінності ДНЗ. Для цього затвердили склад робочої комісії.

Відділ освіти РДА повинен обслуговувати, утримувати у належному стані, проводити поточний і капітальний ремонти майнових комплексів цих дошкільних навчальних закладів, дотримуватись правил протипожежної безпеки і санітарного стану.

Для належного збереження та охорони комунального майна ДНЗ міста рекомендовано передбачити у штатних розписах ДНЗ посади сторожів.

Для безперебійного і належного постачання продуктів харчування та забезпечення енергоносіями, водопостачання і водовідведення ДНЗ міської ради депутати порекомендували віділу освіти РДА до проведення процедур державних закупівель у 2015 р. в установленому порядку укласти угоди із попередніми постачальниками, які здійснювали такі поставки і надавали послуги у ДНЗ міста торік.

Сесія рекомендувала також відділу освіти РДА на основі норм діючого Положення про порядок загальної реєстрації дітей до поступлення у дошкільні навчальні заклади м. Надвірна розробити і затвердити нове, а до його введення в дію – застосовувати норми Положення, затвердженого рішенням Надвірнянської міської ради від 27 червня 2012 р.

Рішенням сесії зобо­в`язано відділ освіти РДА щоквартально інформувати про будівлі і споруди ДНЗ для відображення даних у балансі міської ради.

Орися СПІВАК «Народна Воля»

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/01/dytyachi-sadky-v-operatyvne-upravlinnya-viddilu-osvity-rda/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.