- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Акція проти підняття тарифів

Posted By Модератор On 08.05.2015 @ 12:44 In Протести | No Comments

У минулу неділю в Івано-Франківську відбулася загальнообласна протестна акція проти нових тарифів, встановлених урядом. До акції, ініційованої націоналістами, приєдналися активісти Надвірнянської райорганізації ВО «Свобода» на чолі з Михайлом Іваночком та бійці Національної Гвардії, які зараз перебувають на ротації, повернувшись у короткотермінові відпустки зі сходу.

Від пам’ятника Івану Франку громадськість рушила вулицею Незалежності до Вічевого Майдану. Мешканці несли в руках кількаметровий національний стяг та плакати із гаслами «Що вищі тарифи, то багатші олігархи!», «Тарифи ростуть – мовчати не можна!», «Ні – зубожінню народу!», «Нехай уряд воює з Путіним, а не з українцями!».

Перед краянами виступили: голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, його заступник, екс-віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич, голова обласної організації ВО «Свобода», депутат обласної ради Василь Попович, очільник міських свободівців, народний депутат України VII скликання Руслан Марцінків, депутати обласної та місцевих рад.

Надвірнянець, боєць Національної Гвардії, депутат Надвірнянської міської ради Олег Туєшин привітав громаду зі 100-річчям перемоги Українських січових стрільців на горі Маківка, де січовики здобули перемогу над москалями, які до цих пір ведуть війну за українську землю. «…Кожного разу у керівників держави все нові обіцянки, але вони забувають про старі обіцянки та їх виконання. Наші сім’ї – тут, а ми воюємо там. І що ми маємо для людей – підняття тарифів на газ, електроенергію, інші види комунальних послуг, ріст цін на продукти. Досить нам мовчати, потрібно пригадати їм їхні ж обіцянки», – наголосив свободівець.

Звернувся до громади керівник Надвірнянської райорганізації ВО «Свобода», депутат районної ради Михайло Іваночко, який разом з побратимами заснував БФ «Свобода-Гідність-Перемога» та доставляє допомогу на передову східного фронту. Він критично висловився про затяжні обіцянки уряду забезпечити військових зброєю і коштами для бійців, бо проти танків автоматом не в силі перемогти, а також застеріг не піддаватися на оману, не вірити телеканалам, адже кожен з них належить олігархам; закликав допомогти українським бійцям, тому що без допомоги громади  наша армія не матиме тієї сили, яку нарощує зараз.

Учасники загальнообласної протестної акції підписалися під резолюцією та звернулися до Кабінету Міністрів України з вимогою оприлюднити економічно вмотивовані розрахунки обґрунтованості нових тарифів на комунальні послуги для населення. Місцеві жителі наголосили на необхідності проведення справжніх реформ на противагу їх профанації, припинення спекулювання на темі проведення АТО, відходу від цинічної практики відстоювання інтересів олігархів та наповнення власних кишень за рахунок простого українського народу, інформує прес-служба райорганізації ВО «Свобода».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/05/aktsiya-proty-pidnyattya-taryfiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.