- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Юні «колоски» – найріднішим

Posted By Модератор On 08.05.2015 @ 14:42 In Освіта | No Comments

У дитячий садок «Квітка Карпат» у Надвірній завітали весняні свята, які асоціюються з теплом, ніжністю, світлими почуттями любові і материнства.

Вихованці групи «Колосок» подарували своїм родинам, гостям та педагогам хвилини радості на святі Матері наприкінці квітня ц. р., яке повернуло присутніх у традиції та звичаї рідного краю відлунням великодніх пісень та гаївок, ігор і хороводів, захопило неймовірним виконанням танцю з писанками, іграми «Вербич» та «Козачок». Вітаючи своїх матерів та бабусь, діти вкладали душу у кожен музичний номер та кожний рядок вірша, а це все – велика і клопітка праця та неймовірна терпеливість педагогів-вихователів.

IMG_0261 [1]

Свято вирувало на одному подиху серця, з високим піднесенням духу патріотизму. Танець матусь зі своїми синочками й донечками навертав сльози радості і гордості за підростаюче покоління..

Завершальним словом привітала присутніх завідувачка «Квітки Карпат» Ганна Маляр. Від імені родин, батьківського комітету групи «Колосок» щиро дякуємо їй, а також музичному керівникові Наталії Пилип`як, вихователям Марії Масягіній, Христині Наливайко і помічнику вихователя Ганні Іванюк за високий професіоналізм, материнську турботу та любов до наших дітей, за те, що виховують їх патріотами своєї держави, гідними синами і дочками.

IMG_0282 [2]

Від вдячного батьківського комітету групи «Колосок» ДНЗ «Квітка Карпат»

Ольга СУХОДОЛЬСЬКА,

Наталія ДЕКРИТ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/05/yuni-kolosky-najridnishym/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2015/05/IMG_0261.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2015/05/IMG_0282.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.