- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Непереможний цей народ

Posted By Модератор On 26.06.2015 @ 12:50 In Благодійність,Вторгнення | No Comments

Такого визначення заслуговуємо, передусім, у ці дні. Під керівництвом Миколи Кравчука працюють на спорудженні фортифікаційних захисних споруд у місті Костянтинівка Донецької області три десятки краян-добровольців.

Його досвід роботи Гвіздським сільським головою та на нинішній посаді керівника апарату РДА допомагає вирішувати ряд складних завдань, пов`язаних з мобілізацією та шефською допомогою на сході. Це вже третій десятиденний трудовий десант надвірнянців на Донбас. Першу групу очолював відомий волонтер, депутат районної ради Віталій Котляров.

А ще про патріотичні почуття краян засвідчує добра воля молодого водія мікроавтобуса за маршрутом Красна-Надвірна Івана Павлика. Він уже тривалий час безкоштовно перевозить рідних майже 20-ох краснянців воїнів-захисників східних рубежів. Від імені вдячних матерів бажає йому життєвих гараздів Галина Козар, котра із чоловіком  рухівцем Орестом були активістами столичного Майдану у 2013-2014 роках. Їхній син Андрій – нинішній вояк АТО.

IMG_3194 [1]

На світлині зафіксовано перебування вихованців Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату, в якому навчаються вихідці із понад 20 областей України, на Маківці разом із Миколою Кравчуком. Його спілкування з військовими ліцеїстами, відвідини кількох пам`ятних місць, пов`язаних зі стрілецьким і повстанським рухом, мов жива книга історії, розділи якої вивчає молоде покоління.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/06/neperemozhnyj-tsej-narod/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2015/06/IMG_3194.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.