- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ініціатива жителів плюс підтримка депутата Володимира Поповича

Posted By Модератор On 28.08.2015 @ 13:53 In Економіка | No Comments

За ініціативи жителів територіальних громад сіл Верхній Майдан, Красна, Саджавка і селища Ланчин та підтримки депутата обласної ради Володимира Поповича прийнято рішення обласної ради від 20 березня 2015 р. № 1591-35/2015 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік». Згідно з цим рішенням  з облбюджету виділено 952 тис. грн., за рахунок яких уже прокладено 800 м підвідного газопроводу.

За наполяганням депутата обласної ради для продовження робіт щодо газифікації згаданих населених пунктів рішенням обласної ради від 21 серпня ц. р. «Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік» додатково виділено 400 тис. грн. департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА, отримані від перевиконання загального фонду обласного бюджету за результатами його виконання за 7 місяців ц. р. для будівництва підвідного газопроводу високого тиску Надвірна-Ланчин (друга черга).

За особистим клопотанням депутата обласної ради Володимира Поповича спрямовано також залишок коштів – 140 тис. грн. спеціального фонду обласного бюджету, який склався за станом на 1 січня ц. р., як субвенцію Надвірнянському районному бюджету на поточний ремонт автомобільної дороги Надвірна-Ланчин (на ділянці  с. Красна).

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/08/initsiatyva-zhyteliv-plyus-pidtrymka-deputata-volodymyra-popovycha/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.