- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Негайно розпочати ремонт доріг у Надвірнянщині

Posted By Модератор On 14.08.2015 @ 13:46 In Політика,Ситуація | No Comments

Народний депутат України від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко вимагає від обласної влади Івано-Франківщини та Служби автомобільних доріг (САД) негайно оголосити тендер на ремонт на суму 91,7 млн. грн. із Фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів на 15 ділянках доріг Івано-Франківської області. Ці вимоги нардеп і Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович оголосили на зустрічі з головою ОДА Олегом Гончаруком.

Зокрема, під час наради йшлося про ремонт дороги в м. Надвірна на вул. Грушевського. На думку народного депутата, вул. Грушевського намагаються зробити за такою ж схемою, як і ділянку в Отинії. ПМК-88 – компанія, яка виграла тендер на ремонт цієї дороги, не забезпечує жодних гарантій якості виконаних робіт і дорога може розсипатися вже навесні. – На ділянці в Отинії подрібнили катком каміння і поверх цього хочуть класти асфальт. Фахівці-дорожники дали низьку оцінку цьому методу. На прохання Юрія Дерев’янка голова ОДА запевнив, що негайно дасть доручення оголосити ці тендери. Міський голова Зіновій Андрійович наголосив, що хоче отримати офіційну відповідь, коли розпочнеться тендер щодо вул. Грушевського.

Жителі масиву в Делятині отримають довгоочікувану воду

У бюджеті селища Делятин передбачені кошти на відновлення водопостачання у житловому масиві у мікрорайоні колишнього ВАТ «Делятинський лісокомбінат». Про це йдеться у відповіді Івано-Франківської ОДА на звернення члена Ради партії «ВОЛЯ», народного депутата України Юрія Дерев’янка.

За станом на 25 липня ТзОВ «Турон-Іф» виконало роботу з буріння свердловини для забору питної води.

Жителі масиву (160 квартир) протягом десяти років звертались із заявами до різних інстанцій, проте бажаного результату не було досягнуто.

Тетяна Дорошенко.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/08/nehajno-rozpochaty-remont-dorih-u-nadvirnyanschyni/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.