- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Загляньте у фестивальний сайт

Posted By Модератор On 21.08.2015 @ 14:38 In Свята | No Comments

Уже майже три тижні на сайтах районної ради, райдержадміністрації і на сторінці соціальної мережі Фейсбук керівник робочої групи з питань інформаційного забезпечення оргкомітету з проведення ХХІІ Гуцульського фестивалю, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Ігор Середюк систематично розміщує цікаву і всебічну інформацію про хід робіт щодо підготовки цього фестивального дійства (а воно має відбутися у Надвірній 11-13 вересня), а також розповіді про Надвірнянщину як Гуцульський край та її славних людей.

Користувачі уже ознайомилися із програмою фестивалю і науково-практичної конференції та розповідями про діяльність робочих груп з підготовки фестивалю. Привернули увагу ілюстровані розповіді про художника з Ланчина, члена НСХУ Ярему Оленюка, поета Січового Стрілецтва Юрія Шкрумеляка, світлої пам`яті поетес-землячок Ірину Яцуру і Надію Попович, мистецьку родину Сергія і Любові Орлів тощо.

Планується запросити окрім місцевих журналістів працівників центральних всеукраїнських ЗМІ для всебічного висвітлення Гуцульського фестивалю, основним мотивом якого стане патріотична тематика героїчної боротьби з російським агресором.

Інф. «Н.В.».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2015/08/zahlyante-u-festyvalnyj-sajt/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.