- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Щира подяка нафтовикам від батальйону Національної гвардії України ім. генерала Кульчицького

Posted By Модератор On 01.04.2016 @ 13:02 In Бійці передової,Вдячність | No Comments

28 березня на виробничу нараду в актовий зал НГВУ «Надвірнанафтогаз» завітав заступник командира комендантського взводу з технічного забезпечення батальйону Національної гвардії України імені генерала Кульчицького Володимир Євтушенко.

Він подякував колективові НГВУ «Надвірнанафтогаз» за значну допомогу бійцям, яку ті відчувають протягом останніх двох років. З початку першої хвилі мобілізації працівники підприємства долучилися до загальноукраїнського збору коштів для Збройних сил України – всього для зміцнення армії нафтовиками спрямовано понад 1,5 млн. грн. За весь період антитерористичної операції у цеху технологічного транспорту відремонтовано понад 20 військових автомашин, аби їх знову повернути у стрій, також придбано і передано у зону АТО декілька тепловізорів, одяг, взуття, продукти харчування, дизельну електростанцію, понад 30 пічок-«буржуйок», чимало автомобільних запчастин та інших речей.

IMG_20160328_101204 [1]

Володимир Євтушенко звернувся з проханням до колективу допомогти у ремонті військового автомобіля марки УАЗ, який використовуватимуть для розмінування, та в забезпеченні пальним. На звернення бійця оперативно відреагували керівництво і профспілкова організація НГВУ «Надвірнанафтогаз», організувавши ремонт транспортного засобу за кошти колективу та виготовлення металевої пічки.

Віктор ГРИЩЕНКО,

начальник служби НГВУ «Надвірнанафтогаз».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/04/schyra-podyaka-naftovykam-vid-bataljonu-natsionalnoji-hvardiji-ukrajiny-im-henerala-kulchytskoho/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2016/04/IMG_20160328_101204.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.