- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Нахабний та нелюдський вчинок над окрасою рідного міста

Posted By Модератор On 19.07.2016 @ 13:43 In Ситуація,Тема дня | No Comments

P7186108 [1]

Надвірнянська міська рада, міський голова, комунальні служби, депутатський корпус та підприємці щороку докладають усіх зусиль, щоб наше місто Надвірна було красивим та охайним. Уже за доброю традицією щороку в центральній частині міста оформлюють квіткові композиції (пластикові квітники), які розміщені на огороджувальних конструкціях проїжджої частини доріг. Однак, як не прикро, знаходяться негідники, які нищать красу нашого міста.

У ніч на 18 липня вчинено дикунський та нахабний злочин: вандали по-варварськи знищили sпошкодили 14 пластикових квітників із висадженими пеларгоніями, які розміщені на огороджувальних конструкціях проїжджої частини дороги на вулиці Мазепи біля приміщення центральної районної бібліотеки. Для оформлення квітників працівники КП «Надвірнакомунсервіс» та підприємці-меценати докладають значних зусиль і створюють цілі композиції, що надає місту красивого та неповторного вигляду. Щодня десятки працівників комунальної служби клопіткою та важкою працею здійснюють догляд за такими насадженнями. Цей нелюдський акт вандалізму, який трапився цієї ночі, переступив усі межі моральних цінностей, адже це не тільки зневага до чужої праці, а й знущання над природою.

P7186101 [2]

За останні роки неодноразово виявляли випадки крадіжок та нищення саджанців дерев, декоративних кущів і квітів у зоні відпочинку ім. Н. Яремчука та на алеях центральної частини міста. У травні цього року велике обурення у жителів міста викликав вкрай ганебний випадок, коли жителька м. Надвірна вирвала з корінням та викрала майже 40 саджанців туї, висаджених на Алеї Пам’яті Героїв Небесної Сотні на території Надвірнянської об’єднаної державної податкової інспекції.

Закликаю та звертаюсь до представників Надвірнянського  відділу Національної поліції знайти і покарати винних у вчиненні цього варварського злочину та у подальшому не допустити виникнення подібних випадків. Сподіваюсь, що кожен надвірнянець не буде байдужим до такого неподобства, засудить і допоможе виявити злочинців, які своїм дикунським поступком спотворили естетичний вигляд Надвірної. Тільки спільними зусиллями ми зможемо не дозволити у майбутньому виникнення таких безчинств та зупинити вандалів, які ганьблять честь нашого міста.

Сподіваюсь на Ваше розуміння та підтримку!

Зіновій АНДРІЙОВИЧ,

Надвірнянський міський голова.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/07/nahabnyj-ta-nelyudskyj-vchynok/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2016/07/P7186108.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2016/07/P7186101.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.