- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Оновлення РЕНЦу

Posted By Модератор On 29.07.2016 @ 13:07 In Благодійність,Освіта | No Comments

У районному еколого-натуралістичному центрі на різноманітних гуртках навчаються понад 1000 дітей. – Ми їх намагаємося виховувати у дусі любові до природи, прищеплювати розуміння екологічних проблем, – відзначає директор РЕНЦ Лариса Андрусяк. – Одним із найважливіших на цьому етапі є формування у дитячій свідомості дбайливого ставлення до лісів, річок, тварин та птахів.

Щоб виконувати такі важливі завдання, необхідне обладнання та приміщення з нормальними умовами. Та, на превеликий жаль, будинок, у якому розміщується центр, зазнав ударів водяної стихії у 2010-му. – Нам подали руку допомогу представники БО «Благодійний фонд Юрія Дерев’янка», завдяки їм ми поміняли санвузли, поставили двері між кабінетами. А цьогоріч БФ посприяв у придбанні будматеріалів для ремонту одного кабінету, – розповідає Лариса Андрусяк. Загальна сума допомоги склала більше шести тисяч гривень.

Директор РЕНЦу відзначає, що, передусім, треба подбати про приміщення, щоб дітям було зручно вчитися, а керівникам гуртків – працювати. Представник Благодійного фонду Ігор Шебунчак зазначив, що така співпраця й надалі триватиме, бо треба турбуватися про дітей і дати їм змогу розвинути своє хобі чи талант.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/07/onovlennya-rentsu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.