- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вчилися приборкувати «червоного півня»

Posted By Модератор On 09.09.2016 @ 11:01 In Стихія,Трафунки | No Comments

На початку цього тижня працівники ринків м. Надвірна навчалися координувати свої дії спільно з рятувальниками на випадок пожежі.

Планові відпрацювання заходів з протипожежної безпеки покликані вдосконалити навики щодо дій персоналу ринку, а також закріпити тренування особового складу пожежно-рятувальної служби, уточнив начальник райвідділу УДСНС у Надвірнянському районі Андрій Мочерняк.

Допомога наспіла вчасно…

Коли на «101» пролунала просьба відчинити вхідні двері в оселі, де зачинилася однорічна дитина, рятувальники відразу виїхали в один із мікрорайонів Надвірної.

Прямуючи до місця виклику, фахівцям районної Служби порятунку довелося по дорозі допомогти в іншому випадку. У каналізаційному колодязі раптом стало погано працівникові КП «Надвірнаводоканал», який проводив там планові роботи. Самостійно вибратися з колодязя він не зміг. Тому рятувальники у військових протигазах за допомогою спеціального обладнання витягнули «водоканалівця» на поверхню, надали йому першу долікарську допомогу і передали медикам «швидкої».

…а двері відчинила поліція

Тим часом двері до зачиненої квартири відчинили працівники поліції. Відрадно, що малятко у замкненому помешканні весь цей час почувало себе задовільно.

Вл. інф.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/09/vchylysya-pryborkuvaty-chervonoho-pivnya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.