- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вітаємо Ірину Шкрумеляк із Ланчина

Posted By Модератор On 23.09.2016 @ 12:52 In Конкурси-Проекти-Форуми,Освіта | No Comments

У бібліотеках-філіях Надвірнянського району з метою виявлення у дітей творчих починань провели конкурс дитячої творчості за підтримки Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» та Національної бібліотеки для дітей, який тривав з 1 березня до 24 серпня ц. р.

Мета конкурсу – утвердження у молодих громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до своєї країни, українського народу, його культури і традицій.

Ірина Шкрумеляк (14 років) у номінації «Прозові твори» за фантастичне оповідання «Подорож у майбутнє» (Ланчинська міська бібліотека для дітей) зайняла перше місце в області і друге місце в Києві.

Урочисте нагородження відбулось у Національній бібліотеці України для дітей. Лауреатів нагородили цінними подарунками та дипломами. Також вони відвідали цікаві місця нашої столиці: Майдан Незалежності, вклонились Героям Небесної Сотні на Інститутській, Хрещатик та інші.

Вітаємо нашу краянку, юну читачку Іринку Шкрумеляк із перемогою! Бажаємо їй успіхів у навчанні, гарних друзів, цікавих книжок і залишатись надалі активною читачкою своєї бібліотеки.

Колектив районної

бібліотеки для дітей ім. Ірини Яцури.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/09/vitajemo-irynu-shkrumelyak-iz-lanchyna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.