- Народна Воля - http://volya.if.ua -

І щодо субсидій проконсультують

Posted By Модератор On 28.10.2016 @ 14:22 In Соціальне | No Comments

Із 1 вересня ц. р. розпочало свою роботу Надвірнянське бюро правової допомоги, яке є структурним підрозділом Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Про його завдання та основні функції ми інформували попередньо, а через майже два місяці поцікавились першими результатами роботи. Головний спеціаліст цього бюро Людмила Туєшин поінформувала, що уже прийняли й опрацювали 112 заяв від фізичних осіб, з них 93-ом клієнтам надали роз`яснення та консультації, а 23-ом видали талони для отримання безоплатної вторинної правової допомоги, тобто призначили адвоката. Усі вони отримали фахові юридичні поради. Питання, з якими звертаються жителі району, різноспектрові. Переважно вони стосуються приватизації житлових будинків, переоформлення земельних ділянок, соціального та пенсійного забезпечення, а також порядку оформлення спадкового майна.

Нині набуло особливої актуальності питання щодо оформлення та призначення субсидій. Завітавши до бюро, кожен краянин має змогу за необхідності звернутися до фахівців бюро за конкретним роз`ясненням з цього важливого для більшості сімей питання. Тут також можна скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції, при потребі отримати доступ до адвокатських послуг за державний кошт.

До речі, у листопаді у надвірнянському бюро правової допомоги прийматимуть громадян з метою надання юридичних консультацій та роз`яснень чинного законодавства посадові особи Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, керівники відділів з питань нотаріату у Надвірнянському районі та державної виконавчої служби. Попередній запис за тел. 2-80-51.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/10/i-schodo-subsydij-prokonsultuyut/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.