- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Допомога у боротьбі зі стихією не забарилася

Posted By Модератор On 18.11.2016 @ 15:34 In Ситуація | No Comments

13 листопада Прикарпаття опинилося  серед тих регіонів, які найбільше потерпіли від снігового шторму. І поки працівники Служби автомобільних доріг області ліквідовували наслідки стихії на ключових транспортних артеріях, гірські села залишалися заблокованими через негоду.

Тому на прохання очільників Надвірнянського району керівництво НГВУ «Надвірнанафтогаз» оперативно долучилося до організації робіт із розчищення доріг та забезпечення транспортного сполучення райцентру з віддаленими місцевостями.

нгву [1]

За допомогою спеціальної техніки з цеху технологічного транспорту підприємства вдалося швидко відновити проїзд до селища Битків, сіл: Білозорина, Молодків, Пасічна, Пнів, Стримба та Черник а також у Богородчанському районі до сіл Космач, Маркова, Старуня. Відзначилися старанням при ліквідації снігових заметів машиніст автогрейдера Микола Герба та тракторист Михайло Іванюк. Уже через 2 дні нафтогазовидобувне управління своїми силами розчистило понад 100 км доріг. Наприкінці цього тижня, здавалося б, негода відступила, однак деякі населені пункти і надалі перебувають через попередні снігопади у великій скруті. Тому 17 листопада на прохання райдержадміністрації снігоприбиральна техніка НГВУ «Надвірнанафтогаз» приступила до розчищення доріг у селах Гаврилівка, Парище, Лісна Тарновиця і Волосів.

Нафтовики не залишаються осторонь від проблем громад та в силу своїх можливостей завжди готові  їм допомогти.

Наталія ШТОГРИН,

інженер технічного відділу

НГВУ «Надвірнанафтогаз».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/11/dopomoha-u-borotbi-zi-styhijeyu-ne-zabarylasya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2016/11/нгву.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.