- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Бюджетна комісія: субвенція освітянам і співфінансування для проектів

Posted By Модератор On 05.12.2016 @ 13:07 In У районній раді | No Comments

28 листопада під  керівництвом голови районної ради Івана Гурмака  відбулося засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, податків, інвестицій та регуляторної політики.

Участь у засіданні взяли члени комісії Андрій Карманський (голова), Михайло Мельник, Андрій Крицький, Степан Северилов, Микола Андрейчук й Іван Гевкалюк, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз із заступником Богданом Зеленчуком, керівники депутатських фракцій, структурних підрозділів РДА і районних служб.

Депутати позитивно висловилися за врахування у доходах і видатках районного бюджету збільшення обсягу освітньої субвенції у сумі 14434,8 тис. грн. Ці кошти спрямують на оплату праці освітянам. Важливою є й підтримка питання про співфінансування у розмірі 10% з районного бюджету проектів, які стануть переможцями і їх фінансуватимуть із Державного фонду регіонального розвитку.

Члени комісії погодилися змінити головного розпорядника коштів за «Програмою вдосконалення казначейського обслуговування місцевих бюджетів за доходами та видатками на 2016-2017 роки», внесли зміни для головних розпорядників коштів та в районну цільову програму «Підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередньо участь в антитерористичній операції в районах її проведення».

Інф. районної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/12/byudzhetna-komisiya-subventsiya-osvityanam-i-spivfinansuvannya-dlya-proektiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.