- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Делятинська бібліотека – у новому приміщенні

Posted By Модератор On 30.12.2016 @ 12:33 In Новини | No Comments

Цього понеділка урочисто відкрили нове приміщення бібліотеки у Делятині, яку розмістили у місцевому Народному Домі. Виконано внутрішні роботи, утеплено фасад будинку, у читальній залі встановили нові крісла і придбали меблі, окремо виділено фонд дитячої літератури і кімната для гуртка дитячої творчості.

Віршованими рядками найменші жителі селища вітали численних поважних гостей: заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, начальника управління культури, національностей та релігії ОДА Володимира  Федорака, голів райдержадміністрації Олександра Кеніза та районної ради Івана Гурмака, заступника голови райдержадміністрації Богдана Зеленчука та начальника відділу культури РДА Олександра Зварчука.

Раніше бібліотека знаходилися в аварійному та малопристосованому приміщенні. Завдяки спільним зусиллям районних гілок влади та селищної ради вдалося відкрити нове облаштоване за сучасними стандартами приміщення. Освятив книгозбірню та висловив особисту подяку всім тим, котрі приклалися до цієї справи, о. Василь  Юсько (УГКЦ).

Обласні посадовці передали бібліотеці книги, а керівники району вручили її завідувачці Квітославі Брунько комп’ютерну техніку та зазначили про важливість читальні для місцевої громади.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/12/delyatynska-biblioteka-u-novomu-prymischenni/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.