- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Тиждень права для читачів

Posted By Модератор On 23.12.2016 @ 12:32 In Новини | No Comments

Із 5 по 10 грудня у центральній районній бібліотеці у рамках щорічного Всеукраїнського тижня права провели цикл заходів, спрямованих на розширення обізнаності наших краян із чинним українським законодавством та формування правової свідомості.

У читальній залі відвідувачі мали змогу оглянути виставку «Право читати. Право знати. Право діяти», експоновану із підбірки правознавчих видань із книжкового фонду бібліотеки. 7 грудня завідувач відділу обслуговування Надія Мартинюк цікаво провела тут годину правової освіти «Людина у світі законів», ознайомивши зі стержневими тезами Декларації ООН про права дитини учнів Надвірнянських школи-інтернату та ПТУ-11, а також з іншими законодавчими документами про права, обов`язки і відповідальність громадян.

8 грудня бібліограф Тетяна Гавриленко організувала інформаційну хвилинку «Нове у законодавстві», а наступного дня відві­дувачі бібліотеки взяли участь у дискусійному перехресті «Совість. Відповідальність. Порядність».

Сподіваємось, що усі заходи посприяли підвищенню правової культури, інформованості краян про шляхи реалізації конституційниї прав та обов`язків.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2016/12/tyzhden-prava-dlya-chytachiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.