- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Милосердя – заради життя

Posted By Модератор On 03.02.2017 @ 14:56 In Благодійність,Культура | No Comments

У Надвірнянському районному будинку культури у суботу, 28 січня, в післяобідню пору панувала двогодинна приємно-затишна аура.

У фойє працював благодійний ярмарок, де гості та краяни купували сувеніри, ляльки-мотанки, імбирні пряники та інші апетитні смаколики, надвірнянські пластуни стежили за наповненням «донорських» скриньок, залюбки надавали різноманітні майстер-класи, а в концертному залі, заполоненому численними глядачами, дарували мелодійний спів, який торкав найніжніші струни душі, захоплювали запальними народними і спортивно-бальними танцями, заворожували цирковими номерами, колядували, віншували і щедрували.

І все це – заради надважливої місії: підтримати і допомогти як морально, так і фінансово у лікуванні важкохворої молодої, красивої  жінки, мами двох маленьких дітей, люблячої дружини, учительки англійської мови Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, щирої надвірнянки Юлії Космірак (Чесалової). У неї, на превеликий жаль, лікарі виявили небезпечну недугу – онкозахворювання лімфовузлів, яке потребує довготривалого і дороговартісного лікування за кордоном.

У благодійному заході талант, любов і підтримку дарували Юлечці Космірак народний аматорський ансамбль «Горянка», в якому раніше Юлія також із задоволенням брала участь, і дитячий зразковий танцювальний колектив «Горяночка», позитивною енергетикою ділилися юні учасники зразкового аматорського ансамблю «Едельвейс» (кер. Роман Гаврилів), дивувала народна аматорська циркова студія «Веселка» (кер. Галина Гресько), вселяли надію піснями-колядками пластуни УСО Станиці Надвірна, додавала віри і надії Юлії милозвучними піснями заслужена артистка України Ольга Молодій, а народний аматорський камерний хор «Феліціо» із керівником Наталією Байдак вклали у своє хорове виконання усю чарівність, майстерність і душу.

Зі словами великої вдячності до організаторів, зокрема, Романа Гавриліва, творчих колективів, пластунів, усіх людей доброї волі, до тих, котрі відгукнулися на їхню біду, проявили розуміння, співчутливість, милосердя, совісність, звернулася сестра Юлії Ольга та побажала усім міцного здоров`я, щастя й злагоди.

Ведучі Галина Чуревич та Роман Молодій і гості благодійного концерту щиро і молитовно набажали-наспівали Юлії Космірак многая-премногая літа, одужання, вірити і сподіватися на чудо, що Господь Бог допоможе здолати захворювання, подарує міцне здоров`я, радість, любов, затишок у рідній сімейній оселі та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай, можливо, і не надто значна фінансова підтримка, зібрана цього вечора, стане не останньою, а, навпаки, надихне багатьох на добрий жест, крок, розбурхає зчерствілу душу краян, відгукнуться небайдужі до людського горя, щоб допомогти хворій Юлії, бо що ми варті без підтримки та розуміння один одного. Адже життя – це найцінніше, що подарував нам Всевишній.

Ілона ПАВЛЮК.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/02/myloserdya-zarady-zhyttya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.