- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Троє надвірнянських призерів

Posted By Модератор On 31.03.2017 @ 16:03 In Спорт | No Comments

У Львові відбувся зональний чемпіонат України із боксу серед юнаків. У збірній команді нашої області боксували троє вихованців СДЮСШ ОР профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття». Юні боксери у напружених двобоях вибороли призові місця: Ілля Вінтоняк (48 к.) – другий, Богдан Олійник (50 кг) та Ілля Кулініч (43 кг) – треті. Спортсмени виступлять в абсолютному чемпіонаті України із боксу, який відбудеться у Надвірній 24-30 квітня.

Кубок України – з медалями для надвірнянців

У Луцьку завершився Кубок України серед чоловіків і жінок зі спортивного й бойового самбо. Це один із  основ­них етапів відбору до національної команди країни, яка у травні виступить на чемпіонаті Європи в Мінську.

Вихованці СДЮСШ ОР профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» зуміли підкорити такі призові місця: перше місце в активі Марії Остап`юк (до 52 кг), Олени Сайко (до 68 кг) і Василя Онуфрака (до 62 кг), друга – Наталія Ільків (до 56 кг), треті – Катерина Саблєва (до 48 кг), Іван Пилип`як (до 62 кг) та Юрій Пожар (до 82 кг), тренер – Євген Боднарук.

Вл. інф.

Бронза Івана Яворського

У Києві завершився чемпіонат України із легкої атлетики у двоборстві в приміщенні серед юнаків і дівчат 2002 року народження і молодших. Вихованець ДЮСШ відділу освіти РДА, учень 9-го класу Делятинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Іван Яворський у складі збірної команди Івано-Франківської області в легкоатлетичному двоборстві, а саме в штовханні ядра і бігу на 60 м., показав високий результат і виборов бронзову медаль. Тренує талановитого спортсмена тренер-викладач Ігор Бойчук.

Анатолій ЯСТРЕБОВ,

заслужений тренер України.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/03/troje-nadvirnyanskyh-pryzeriv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.