- Народна Воля - http://volya.if.ua -

День відкритих дверей

Posted By Модератор On 28.04.2017 @ 11:33 In Військо,Освіта | No Comments

22 квітня у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті відбувся День відкритих дверей. Багато гостей мали можливість ознайомитись з умовами вступу. Директор ліцею Микола Мартинюк презентував історію створення, успіхи і досягнення колективу навчального закладу.

Крім військово-спортивних досягнень, особовий склад представив концертну програму, до підготовки якої свою мистецьку душу вклав майор Роман Кухта. В організації концертної програми немаловажну роль зіграв вихователь Василь Яворський, а також квартет у складі педагогів Ольги Яремин, Марини Ковальчук, Василя Сіщука, лаборанта Ганни Фірки. Хвилююче сприйняли пісню «Кленова балада» в їхньому виконанні.

Неймовірно хвилюючими стали мелодії для душі. У виконанні майора Романа Кухти та ліцеїста Юрія Дерди прозвучав музичний твір із кінофільму «Хрещений батько». Петро Татарин зіграв на трубі мелодію із кінофільму «Довга дорога в дюнах». Микола Савчин та Микола Петрецький подарували гостям «Історію кохання», виконану на флейті та сопілці. Ліцеїст Андрій Ваврисюк на саксофоні зіграв мелодію «Філін». Запам`яталися патріотичні піднесення пісні «Я – Крук» – ліцеїста 11-Б класу Володимира Волошенюка, «Україна» – Данила Гиби, Олега Заграновського та Володимира Волошенюка. Під керівництвом Ольги Савчук ліцеїсти 10-11-х класів виконали танець «Як козаки кашу варили».

Підполковник Руслан Грубальський показав вправи з автоматами у виконанні ліцеїстів 11-В класу. Особливе захоплення справили на гостей «Крилаті гирі» від ліцеїстів 11-А класу Василя Гуменяка та Юрія Кобзея, які представив керівник Віталій Войчишин.

Майбутнім вступникам полковник Микола Куцань презентував виставку зброї.

Ліцей чекає на успішних абітурієнтів.

Віра БОЙКО,

педагог-організатор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/04/den-vidkrytyh-dverej-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.