- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Надвірнянщині триває «Тиждень безпеки життєдіяльності»

Posted By Модератор On 28.04.2017 @ 11:08 In Соціальне | No Comments

Тиждень знань з основ безпе­к­и життєдіяльності стартував у Надвірнянщині. Рятувальники відвідують дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, де на тематичних заняттях розповідають школярам про причини та наслідки пожеж, різного роду надзвичайних ситуацій, про діяльність пожежно-рятувальних підрозділів області.

Крім того, працівники служби ще раз нагадують дітям про необхідність дотримання простих, але таких необхідних усім правил безпечної поведінки.

Так, у понеділок, 24 квітня, працівники Надвірнянського райвідділу УДСНС в області відвідали Ланчинські ЗОШ  І-ІІІ та I-II ступенів. Урок виявився напрочуд цікавим. Фахівці розповіли про свою потрібну, проте небезпечну професію, про тривожні виклики та найскладніші випадки гасіння пожеж, діяльність водолазів, піротехніків, гірських рятувальників та медиків пункту охорони здоров’я УДСНС в області.

Школярі уважно слухали увесь матеріал, жваво обговорювали його та ставили багато запитань. Усі зробили правильні висновки від почутого та пообіцяли рятувальникам, що поводитимуть себе чемно й обережно. Тематичні заходи з питань безпеки життєдіяльності й надалі проводитимуть у навчальних закладах Надвірнянщини. Вони, без сумніву, допоможуть школярам відповідальніше ставитися до безпеки власного життя та безпеки життя оточуючих.

Андрій МОЧЕРНЯК,

начальник райвідділу УДСНС

в Івано-Франківській області.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/04/u-nadvirnyanschyni-tryvaje-tyzhden-bezpeky-zhyttjediyalnosti/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.