- Народна Воля - http://volya.if.ua -

За розбій – покарання

Posted By Модератор On 07.04.2017 @ 13:43 In Кримінал | No Comments

Надвірнянська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо раніше неодноразово судимого жителя Калуського району за ч. 2 ст. 187 КК України (вчинення нападу з метою заволодіння майном потерпілої, поєднане із насильством, небезпечним для життя чи здоров`я потерпілої, повторно).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний у лютому ц. р. у центральній частині м. Надвірна побачив жінку, яка йшла по вулиці. Тоді ж у нього виник умисел на протиправне заволодіння її сережками. Підоз­рюваний наздогнав її біля житлового господарства на вулиці Грушевського у Надвірній і, діючи відкрито, несподівано для потерпілої, із застосуванням насильства зірвав із лівого вуха золоту сережку.

Цими неправомірними діями потерпілій завдано майнової шкоди, а також спричинено тілесні ушкодження. Після вчинення злочину винна особа з місця події скрилась, а викрадене здала у ломбард у м. Надвірна.

Згідно із нормами Кримінального Кодексу України зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Світлана МАРЧУК,

прокурор Надвірнянської

місцевої прокуратури.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/04/za-rozbij-pokarannya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.