- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Допомога воїнам – наша головна місія

Posted By Модератор On 09.06.2017 @ 12:48 In Тема дня | No Comments

Свобода [1]

Уже вкотре волонтери провідують наших захисників-Героїв.

Під кулі, під ворожі снаряди, на самий передок поспішають доправити для наших земляків святкові гостинці, для яких не головне те, що привезуть, а те, що про них не забувають.

Нещодавно з чергової поїздки московсько-української війни повернулися волонтери з Надвірнянщини та Коломийщини, а саме волонтери-свободівці Благодійного Фонду «Свобода-Гідність-Перемога», серед яких депутат обласної ради Василь Сенатович та Іван Степник, водій Василь Павлик і військовий капелан отець Василь Довганюк (голова БО «Діти Милосердя»).

На передовій волонтери разом з бійцями відсвяткували величне християнське свято Святої Трійці. У найгарячіші точки українським захисникам доправили питну воду, консервацію, продукти харчування й інші необхідні речі, зібрані небайдужими жителями Надвірнянщини, Коломийщини та Косівщини. І головне, бійці отримали вкрай необхідні медикаменти, які передала профспілкова організація емігрантів «Справедливість» із м. Мілан (Італія), яку очолює наш земляк Ігор Пархуц. Газдині із Ланчина та надвірнянські свободівки потішили наших воїнів домашніми варениками.

Маршрут волонтерів пролягав уздовж всієї лінії фронту. Гуманітарну допомогу отримали воїни Збройних сил України у Попасній (батальйон Кульчицького), у Лисичанську (загін спец­призначення Івано-Франківська). Завершили прифронтове «турне» відвідуванням побратима-свободівця Василя Білоуса, який несе службу в Кримському.

Висловлюємо щиру подяку Василю Павлику за наданий безкоштовно транспорт Mercedes-Benz Sprinter для перевезення допомоги та особисту участь як водія. Вояки з передової та волонтерська організація БФ «Свобода-Гідність-Перемога» щиро дякують всім, хто долучився до збору гуманітарної допомоги, а також тим, котрі надали фінансову підтримку на пальне для поїздки, а саме: громаді м. Коломиї й о. Василю Довганюку – 2000 грн. та 150 літрів диз. палива; о. Івану Качанюку – 1200 грн.; добродієві Віталію Волошенюку – 2000 грн.; підприємцю Вікторові Баюрчаку – 1000 грн.; колективу НГВУ «Надвірнанафтогаз» та голові профспілки Олександру Діканьову – 160 літрів диз. палива; працівникам культури й Олександрові Зварчуку – за стратегічний продукт; Надвірнянській міській бібліотеці для юнацтва – маскувальна сітка, продукти харчування.

Особливо дякуємо Бурштинській міській організації ВО «Свобода», зокрема, її керівникові Ігореві Карвацькому, громаді міста Бурштин, Косівській ГО «Майдан» в особі свободівки Ганни Рибчук і громаді міста Косів, які неодноразово долучалися до збору волонтерської гуманітарної допомоги, і цього разу теж передали велику кількість продуктів харчування. Щира подяка від воїнів московсько-української війни «Матерям милосердя» з с. Пнів та газдиням з селища Ланчин за смачні домашні смаколики.

Поки війна не закінчилася, передова не може існувати без міцного тилу. Тож наша волонтерська організація вкотре закликає до допомоги. Майбутню перемогу ми наближаємо тільки разом! Слава Україні! Героям Слава!

Зеновія ДРОБАХА,

голова БФ «Свобода-Гідність-Перемога».

Михайло ІВАНОЧКО,

голова наглядової ради

БФ «Свобода-Гідність-Перемога».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/06/dopomoha-vojinam-nasha-holovna-misiya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/06/Свобода.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.