- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань

Posted By Модератор On 23.06.2017 @ 13:35 In В обласній раді | No Comments

Традиційно у третій понеділок місця голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. Із власними проблемами до очільника депутатського корпусу звернулися близько трьох десятків прикарпатців.

У розмові з головою обласної ради краяни порушували земельні,  житлові й екологічні питання, наголошували на посиленні роботи із залучення іноземних інвестицій для створення нових робочих місць на території області. Окрім цього, просили сприяння у ремонті школи у селі Красник Верховинського району, зверталися за адресною матеріальною допомогою на дороговартісне лікування та вирішення соціально-побутових проблем.

Також виборці озвучували питання оренди майна спільної власності територіальних громад області, наголошували на незадовільному стані пасажирських перевезень окремих категорій жителів. Представники Городенківського району просили сприяння в очільника обласної ради у частині внесення змін до Перспективного плану формування територій громад і визначення опорних шкіл у межах об’єднаних територіальних громад.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.

Прес-служба голови обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/06/oleksandr-sych-proviv-pryjom-hromadyan-z-osobystyh-pytan/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.