- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Позбавив життя іменинника

Posted By Модератор On 09.06.2017 @ 12:03 In Кримінал | No Comments

Надвірнянська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя, який вчинив умисне вбивство свого знайомого під час святкування його дня народження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні ц. р. обвинувачений разом із знайомим святкував день народження потерпілого. При застіллі між захмелілими гостями виник словесний конфлікт, під час якого в обвинуваченого виник умисел на позбавлення життя іменинника, у зв`язку з чим він почав завдавати йому удари руками. Не зупинившись на цьому, ударив декілька разів дерев`яною палицею, один із ударів виявився для іменинника смертельним. З метою приховання вбивства винуватець виніс тіло померлого на сміттєзвалище у с. Пнів.

Завдяки належно організованому та кваліфікованому процесуальному керівництву досудовим розслідуванням, яке здійснювали прокурори Надвірнянської місцевої прокуратури, здобуто неспростовані докази вини особи, яка скоїла вбивство, і беззаперечно доводять її вину. Вирішальну крапку у цій справі поставить суд.

Богдан ЛОЗІНСЬКИЙ,

прокурор Надвірнянської місцевої прокуратури.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/06/pozbavyv-zhyttya-imenynnyka/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.