- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Завершальні акорди футбольних баталій

Posted By Модератор On 23.06.2017 @ 13:15 In Спорт | No Comments

У передостанньому, 25 турі, чемпіонату області «Бескид» зіграв у результативну нічию 2:2 з болехівськими «Карпатами» (у ДЮФЛІФО серед гравців до 18 років перемогу здобули «Карпати»). «Битків» цей тур пропускав. У турнірній таблиці серед дорослих битківчани перебувають на сьомому місці, бескидівці – десяті. У наступному заключному турі з представників Надвірнянщини зіграє тільки «Битків», який гостюватиме у Тлумачі в «Придністров`я», юнаки ж зіграють на стадіоні «Нафтовик» у суботу, 24 червня, початок матчу о 16:00 год.

У І та ІІ лізі завершилася групова стадія, тепер команди зіграють стикові матчі задля визначення переможця та призерів. У групі А перше місце виборов «Арсенал» із Тисменичан, друга – «Нива» (Гаврилівка), в юнаків – «Ланчин» і «Перерісль». У групі Б: 1 – «Олімпія» (Камінне), 2 – «Волосів» (їхній матч із парищенським «Колосом» перебуває на розгляді КДК), в юнаків перша пасічнянська «Бистриця», яка зуміла виграти всі 10 матчів, другий – битківський «Нафтовик».

У другій лізі: група А: у дорослих – «Лукавець» (Гвізд) і «Скеля» (Пнів), у групі Б – «Прут» (Саджавка) та «Страгора» (Стримба), в юнаків – «Білі Ослави» і «Прут».

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/06/zavershalni-akordy-futbolnyh-batalij/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.