- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Надвірнянській міській раді проведено громадські слухання

Posted By Модератор On 14.07.2017 @ 14:41 In У міській раді | No Comments

10 та 11 липня у Надвірнянській міській раді відбулися громадські слухання щодо обговорення проектів положень «Про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку, іншого слабкострумового обладнання в житлових будинках та інших об’єктах комунальної власності територіальної громади м. Надвірна», «Про порядок присвоєння (зміну) та реєстрації адрес об’єктам нерухомості міста Надвірна» та  «Про оренду окремих елементів благоустрою міста для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, пересувних зоопарків на території м.Надвірна». Вони протягом місяця були розміщені на веб-сайті міськради і містяни мали можливість подавати до них свої пропозиції та зауваження.

Положення «Про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку, іншого слабкострумового обладнання в житлових будинках та інших об’єктах комунальної власності територіальної громади  м.Надвірна» визначає порядок організації розміщення та надання в користування місць для прокладання телекомунікаційних мереж та укладання договору; обмеження та заборону на встановлення, а також відповідальність за порушення порядку встановлення технічних елементів телекомунікаційних мереж супутникових антен та охоронних засобів на будівлях і спорудах тощо.

«Про порядок присвоєння (зміну) та реєстрації адрес об’єктам нерухомості міста Надвірна» обумовлює перелік об’єктів нерухомого  майна, яким присвоюють чи не присвоюють адреси.

«Про оренду окремих елементів благоустрою міста для розміщення дитячих атракціонів, луна-парків, цирків шапіто, пересувних зоопарків для здійснення підприємницької діяльності» розроблено з метою визначення порядку справляння орендної плати за окремі елементи благоустрою міста та встановлення ступеню відповідальності за несвоєчасну сплату орендної плати або ухилення вiд неї.

Після обговорення вирішили винести проекти регуляторних актів на розгляд профільних депутатських комісій та сесії міської ради із врахуванням усіх зауважень та пропозицій.

Інформація

Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/07/u-nadvirnyanskij-miskij-radi-provedeno-hromadski-sluhannya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.