- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вода забрала ще одне життя у Надвірній

Posted By Модератор On 03.07.2017 @ 17:17 In Трагедії | No Comments

fv3ctxsk копия [1]

Жителі Прикарпаття знаходять порятунок від сильної спеки, відпочиваючи на водоймах області, але такий відпочинок для людей досить часто несе трагічні наслідки. Тільки з початку року на водоймах Прикарпаття потонуло 12 людей, з них одна дитина. Питання безпеки життя людей на водних об’єктах області не залишається поза увагою Управління ДСНС в області. Тому працівники Служби порятунку впродовж всього купального відпочинкового періоду проводять ряд профілактичних заходів щодо попередження випадків загибелі на воді.

Як зазначають рятувальники, основна причина загибелі – людський фактор.Люди гинуть з власної необачності або ж перебуваючи у воді в нетверезому стані.

28 червня в місті Надвірна у технічній водоймі ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» потонув місцевий житель, 1978 р.н. Дана водойма не визначена органами влади як місце масового відпочинку і не обладнана для купання, на що вказують заборонні знаки вздовж берегів.

Управління ДСНС України в Івано-Франківській  області вкотре звертається до мешканців краю дотримуватись правил безпечної поведінки на воді, котрі допоможуть зберегти життя вам та вашим близьким: не купайтеся в неперевірених, не обладнаних для цього місцях; ніколи не пірнайте в незнайомому місці; не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах; уникайте води зі швидкою течією; не входьте, не пірнайте у воду після тривалого перебування на сонці; не заходьте у воду у нетверезому стані! Будьте пильними та обережними, дбайте про безпеку власного життя, за повідомленням управління ДСНСУ в області.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/07/voda-zabrala-sche-odne-zhyttya-u-nadvirnij/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/07/fv3ctxsk-копия.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.