- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Перерослі відкрили футбольний майданчик

Posted By Модератор On 04.08.2017 @ 12:33 In Новини,Спорт | No Comments

Цього тижня у Перерослі відкрили та освятили футбольний майданчик зі штучним покриттям, який встановлено за кошти районного бюджету та громади села.

у-Перерослі-спортмайд [1]

Урочисто перерізали стрічку на майданчику голова РДА Олександр Кеніз, голова районної ради Іван Гурмак, депутат районної ради Андрій Карманський, заступник голови РДА Богдан Зеленчук, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, начальник відділу освіти РДА, депутат районної ради Степан Северилов, начальник відділу молоді та спорту РДА Христина Богославець.

 Переріслянців з цією подією привітали голови РДА Олександр Кеніз, районної ради Іван Гурмак та директор Переріслянської ЗОШ І-ІІІ ст. Богдан Сорочинський. Сільський голова Василь Непеляк подякував усім, котрі долучилися до будівництва спортмайданчика.

Першим воротарем на майданчику став директор школи, великий шанувальник футболу Богдан Сорочинський, який намагався упіймати удари м’яча від представників влади. Цього ж дня відбувся турнір з міні-футболу, присвячений відкриттю майданчика з участю дитячих команд Переросля.

Інф. РДА


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/08/u-pererosli-vidkryly-futbolnyj-majdanchyk/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/08/у-Перерослі-спортмайд.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.