- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Мирна акція та зустріч Михайла Саакашвілі

Posted By Модератор On 15.09.2017 @ 12:05 In Політичний момент | No Comments

Кілька тисяч активістів зі всієї України, народні депутати, представники «Руху нових сил» та інших політичних партій вийшли на мирну акцію на українсько-польському кордоні та зустріли Михайла Саакашвілі, якого Президент незаконно позбавив громадянства.

саакашвілі [1]

– Тотальний контроль над ЗМІ, «віджим» бізнесу, знищення антикорупційних органів, переслідування активістів, постійний шантаж депутатів – усе це ознаки нового режиму диктатури, який створює Президент Порошенко. Янукович саджав неугодних політиків до в’язниці. Нинішній режим пішов далі – вони виганяють неугодних з України. І з цим не стали миритись тисячі українців, котрі зібрались на акцію, – відзначив народний депутат України Юрій Дерев’янко.

Активісти розклали наметове містечко біля пропуск­ного пункту «Краковець» у Львівській області, висловили свою позицію проти свавілля влади та нехтування правами людини. Вони зібрались, щоб у мирний спосіб не дозволити владі заблокувати в’їзд в Україну Михайлові Саакашвілі та позбавити його змоги захистити громадянство в суді. Втім активістів чекали численні провокації та намагання розігнати мирну акцію. Спочатку до пункту пропуску «Краковець» прибуло кілька автобусів із «тітушками», які намагались спровокувати активістів. Під час обшуку поліція виявила, що жоден із них немає документів, у деяких знайшли холодну зброю. Щоб уникнути будь-яких провокацій на пункті пропуску «Краковець», Михайло Саакашвілі вирішив перетнути кордон поїздом Перемишль-Львів. За вказівкою влади «Укрзалізниця» не давала вирушити потягу з Саакашвілі упродовж трьох годин. Тому, аби не створювати незручності людям, які перебували у поїзді, Михайло Саакашвілі, разом із народними депутатами України та журналістами зійшов з потяга і направився на прикордонний пункт у Шегині. Там прикордонники не пропускали Саакашвілі, мотивуючи це тим, що прикордонна зона замінована, втім жодних дій для евакуації людей не вживали.

– Активісти, які зібрались на українській стороні пункту «Шегині», розуміли, що Михайло Саакашвілі, народні депутати України перебували у зоні можливого вибуху та опинилися у пастці. Систематично спрацьовувала сигналізація та система сповіщення тривоги. Сприйняття реальності небезпеки підсилювалося фактами вибухів, що організовувало ФСБ Росії в останній рік на території України, здійснюючи розправу з ворогами Путіна, які, на жаль, не змогла упередити українська влада. В пункті пропуску знаходився Михайло Саакашвілі – особистий ворог Путіна, – зазначає очільниця фракції «ВОЛЯ» в обласній раді, член Ради партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» Ольга Галабала.

Тому активісти стихійно та спонтанно стали здійснювати евакуацію громадян України, які перебували у зоні ризику, та самостійно рятували життя людей.

– Вони здійснили вимушене перетинання державного кордону у стані крайньої необхідності з метою рятування життя пасажирів автобусу – Михайла Саакашвілі та людей, які його супроводжували, – розповідає координатор обласної організації «Руху нових сил» Тетяна Пришляк.

Врешті Михайло Саакашвілі повернувся на територію України, що, звісно, не на руку Петру Порошенку та його оточенню. Михайло Саакашвілі та партія «Рух нових сил» виступають в опозиції до злочинної влади. Саакашвілі, будучи президентом Грузії, поборов корупцію, впровадив дієві реформи і пропонує такі зміни в Україні. Ближчим часом Михайло Саакашвілі планує відвідати всі області України та поспілкуватись з людьми.

– Я поїду і зберу вимоги народу, і разом з народом приїду в Київ пред’являти ці вимоги владі України. У мене немає особистого конфлікту ні з Президентом Петром Порошенком, ні з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, ні з Генпрокурором Юрієм Луценком , ні з Главою МВС Аваковим. Але в мене є конфлікт з цією системою брехні, крадіжок і порушення прав українців. Тому я буду збирати всі ці факти, ми й так їх знаємо, і разом з людьми приходити і створювати механізми для легальної зміни влади, – підкреслив Михайло Саакашвілі, повідомляє прес-служба партії «Рух нових сил Михайла Саакашвілі».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/09/myrna-aktsiya-ta-zustrich-myhajla-saakashvili/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/саакашвілі.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.