- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Незалежна перемога «Олімпу»

Posted By Модератор On 08.09.2017 @ 11:49 In Спорт | No Comments

Вже традиційним для Надвірної став дитячий турнір із міні-футболу, який приурочений Дню Незалежності України. Ці змагання організувала та провела районна федерація міні-футболу за сприяння та фінансування Надвірнянської міської ради. Участь взяли 8 команд.

Втішний фінал виграли гравці «Красної» з рахунком 3:2. Фінальна гра між надвірнянськими «Олімпом» та «Надвірною» виявилася дуже цікавою – практично рівний склад команд, напружена позиційна боротьба, впевнена гра захисників та воротарів, – здається, що долю перемоги вирішать 6-метрові штрафні удари. Але прикра помилка гравців «Надвірної», порушення правил і пенальті, яке чітко реалізував гравець «Олімпу» Олег Гах. Мінімальний рахунок зберігся до завершення гри.

Нагородження команд-призерів провели голова районної федерації міні-футболу Віктор Татаренко та депутати міської ради Микола Бойчук і Василь Кузюк.

За зайняте четверте місце грамотами нагородили команду «Рокита» (Білі Ослави). Бронзовими медалями і дипломами вшанували гравців «Красної» (капітан Василь Дмитрук). «Надвірну» відзначили срібними медалями та дипломами. А «злива» нагород випала на долю переможців – футболістів «Олімпу» – красень-кубок, футбольний м’яч, золоті медалі та дипломи.

Кращиими гравцями турніру визнані: воротар – Артем Пилка («Олімп»), захисник – Сергій Бубуйок («Красна»), нападник – Мар’ян Блонський («Надвірна»), найбільш технічний гравець – Валентин Туєшин («Торнадо») та кращий гравець – Олег Гах («Олімп»).

Визначили і символічну збірну: воротар – Михайло Нагорняк («Красна»), захисники – Руслан Романів («Надвірна») та Володимир Дем’янчук («Олімп»), нападники – Ростислав Гаврилюк («Сокіл») і Євген Данилюк («Рокита»), вони отримали пам’ятні футбольні статуетки та відповідні дипломи від міської ради.

Організатори змагань висловили щиру подяку керівництву спорткомплексу профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» в особі депутатів міської ради Тараса Вінтоняка та Миколи Бойчука за надання штучного майданчика для проведення змагань та всебічну допомогу в організації турніру.

Прес-служба федерації міні-футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/09/nezalezhna-peremoha-olimpu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.