- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відзначили День рятівника

Posted By Модератор On 22.09.2017 @ 12:10 In Професійне | No Comments

З цієї нагоди 19 вересня у районному будинку культури відбулися урочистості, на які завітали ветерани, офіцери та працівники районного відділу Управління ДСНС України в області. З вітальним словом і благословенням Господнім виступив отець Юрій Зеленчук (УГКЦ).

пожежні [1]

У святкових заходах взяли участь заступник голови РДА Богдан Зеленчук, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович. За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків працівників районного відділу УДСНС України в області нагородили почесними відзнаками, преміями та грамотами.

Хвилиною мовчання вшанували рятівників, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

Заступник голови райдержадміністрації Богдан Зеленчук подякував працівникам служби за самовіддану та нелегку працю, побажав твердості духу й успіхів у благодатній справі служіння Україні.

Урочистості завершилися святковим концертом колективів аматорського мистецтва районного будинку культури.

У рамках відзначення Дня рятівника на майдані Шевченка у Надвірній відбулася акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» з метою наочно ознайомити школярів з основами пожежної безпеки, роз’яснити питання безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника тощо.

Працівники Надвірнянського районного відділу УДСНС України в області провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля та спеціальної техніки.

Андрій МОЧЕРНЯК,

начальник райвідділу УДСНС в області.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/09/vidznachyly-den-ryativnyka/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/09/пожежні.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.