- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ігровий майданчик став розрадою для дітей

Posted By Модератор On 06.10.2017 @ 12:33 In Новини | No Comments

У Камінному  поруч з адмінбудинком сільської ради уже майже місяць до послуг малечі і молодших школярів служить ігровий майданчик.

гойдал [1]

Він споруджений з ініціативи та за сприяння сільського голови Андрія Федоровича, голови церковного комітету Ігоря Богатчука, Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев`янка, працівників трьох сільських магазинів, підприємця Івана Тимчишина, колишнього сільського голови Василя Угорчука та групи доброчинців села. Його освятили отці-парохи Василь і Богдан  із греко-католицької і православної громад у день святкування 26-ї річниці Незалежності України.

майд [2]

На багатоколірному майданчику розміром 25х25 метрів розмістились колисанка, гойдалка-перекидна і «гамак», баскетбольний щит, турнік, аркоподібна спортивна драбинка, пісочниця,  дитяча карусель, а також лавочки для вболівальників. Огороджений майданчик кольоровими дерев`яними латами. Майданчик зі спортивними спорудами сприятиме активному відпочинку молодших школярів під час перерв та після уроків (вони навчаються у класах у приміщенні сільської ради), а також служитиме для змістовного дозвілля малечі. Придбані також футбольні і баскетбольні м`ячі, скакалки, комплект шашок, обручі.

А неподалік можуть свій вільний час провести на волейбольному майданчику старшокласники і дорослі. Така риса оновлення – лише на руку юним і дорослим камінчанам. Обидва майданчики входять у своєрідний відпочинковий комплекс, який доповнює сільське футбольне поле.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/ihrovyj-majdanchyk-stav-rozradoyu-dlya-ditej/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/гойдал.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/майд.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.