- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Козацькі забави – 2017»

Posted By Модератор On 20.10.2017 @ 13:38 In Свята,Спорт,У районній раді | No Comments

У Делятині відбулися районні змагання «Козацькі забави – 2017», приурочені Дню українського козацтва, Дню захисника України та 75-ій річниці створення Української Повстанської Армії.

Козацькі забави 4 [1]

Почесне друге місце з шести команд посіла команда Надвірнянської районної ради у складі голови районної ради Івана Гурмака, заступника голови районної ради Ігоря Писклинця, депутатів районної ради Дмитра Гуменяка, Андрія Крицького, Володимира Черленюка, Івана Козловського та Михайла Дячука.

перетягування канату [2]

Фіналісти змагалися з командами Надвірнянського відділу поліції, Надвірнянського РВ УДСНС в області, Надвірнянської райдержадміністрації, ДП «Надвірнянський лісгосп» та Надвірнянської міської ради.

Учасники завзято змагались у перетягуванні канату, естафеті в мішках, поїданні каші на швидкість та в конкурсі «Котигорошко». Святково й урочисто звучали українські патріотичні пісні у виконанні наших захисників.

у мішках [3]

Цього дня дух «Козацьких забав» та Святої Покрови сповнив кожного, присутні перейнялися традиціями козаків, демонстрували бажання перемоги та пропагували здоровий спосіб життя, адже здоров’я – це великий дар для кожної людини.

Переможцями «Козацьких забав-2017» уже вдруге стала команда Надвірнянського РВ УДСНС в області, ІІ місце посіла команда Надвірнянської районної ради, ІІІ місце вибороли надвірнянські поліцейські.

Учасників змагань нагородили кубками, грамотами та сувенірами.

Інф. районної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/kozatski-zabavy-2017/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/Козацькі-забави-4.png

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/перетягування-канату.jpg

[3] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/у-мішках1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.