- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Позбудьтеся геморою без операції з гарантією

Posted By Модератор On 20.10.2017 @ 14:09 In Здоров`я | No Comments

Що ж все-таки робити, коли з’являються ці неприємні симптоми геморою, залишається на сьогодні вкрай актуальною проблемою для кожного з нас.

Веселовський [1]

Адже свербіж, печіння, дискомфорт у ділянці прямої кишки, кровотечі після туалету з’являються, як правило, у найбільш незручний час, і одночасно із цим ми соромимося йти з такими проблемами навіть до лікаря. Мало того, ці симптоми постійно відвертають увагу від роботи й інших справ, змушують регулярно пробувати на собі різні мазі та свічки, які дають тимчасовий ефект, і думати, чи не прийдеться колись оперуватися…

Виявляється, в Івано-Франківську працює спеціалізований приватний медичний заклад, який пропонує прості рішення цієї неприємної проблеми, – Проктологічна амбулаторія.

Щоб розібратися, що саме пропонує нам цей заклад, спілкуємося із лікарем-хірургом-проктологом Проктологічної амбулаторії, заступником головного лікаря з лікувальної роботи Юрієм Тарасовичем Веселовським.

– Проктологічну амбулаторію заснували молоді лікарі, хірурги-проктологи три роки тому,– каже Юрій Тарасович.– З самого початку створення була ідея – принести в Україну найкращі надбання проктології, сучасні технології та розробки, методики, котрі використовує сьогодні Європа та весь світ. Зробити їх доступними для сучасного українця, котрий хоче бути здоровим, енергійним та впевненим, піклується про себе та своє тіло. А це – технології, які дозволяють людині позбутися геморою легко, без болю, без операції та без втрати працездатності. І, відповідно, його симптомів – дискомфорту, печіння, свербежу, болю, кров’янистих виділень. Це – технології для сучасної людини, котру вже замучили ці симптоми, але вона не хоче регулярно марнувати кошти на свічки та мазі, чекаючи операції. Не хоче й операції, адже це – і наркоз, і тяжкий післяопераційний період, виражений біль, який повністю не знімають знеболюючі, та тяжкий стілець, і тривалий листок непрацездатності понад 30 днів. Сьогодні ми – лідери у лікуванні геморою без операції, працюємо у Тернополі, Івано-Франківську та Рівному. Наш досвід – понад 1000 успішно пролікованих пацієнтів без операції.

– Про які саме технології Ви говорите?

– Сьогодні біля 80-90 % пацієнтів із гемороєм ще на першій-другій стадіях лікують у світі за допомогою малоінвазивних методик – лігування латексними кільцями та інфрачервона фотокоагуляція. Перевагою цих методів є те, що не потрібно ніякого знеболення і наркозу. Всього лише декілька коротких процедур. Ви не втрачаєте працездатності, залишаєтесь соціально активними, займаєтеся улюбленими справами чи роботою. Сьогодні це дуже важливо. А віддалені результати дещо кращі, ніж після операції.

– Отож, що краще – фотокоагуляція чи лігування?

– Це зовсім різні методи лікування. Лігувати слід вузли певних розмірів – це другий, частково третій ступені хронічного геморою. Інфрачервону фотокоагуляцію використовують, коли вузлів багато, але дрібних. Оскільки варіантів геморою дуже багато, індивідуально для кожного підбираємо комбінацію цих методів.Якщо вузли першого ступеня і турбують рідко, рекомендуємо відтермінувати процедуру, але не забути про конт­рольний огляд через рік. При другому ступені відкладати не варто. Якщо варіант геморою настільки запущений, що застосувати малоінвазивні безопераційні методики неможливо, направляємо на операцію.

– Це дуже складний вибір для пацієнта…

– Слід розуміти, що ми сьогодні переходимо від медицини, в якій усе вирішує лікар, до медицини, в якій лікар ставить діагноз і дає пацієнту інформацію щодо всіх можливих варіантів лікування, а що робити далі – це вибір пацієнта. Це найважливіше. Діагноз має бути чіткий і точний, а інформація – повною і вичерпною. Щоб чітко встановити діагноз хронічного геморою, визначити ступінь, розмір, кількість та локалізацію вузлів, обов’язково треба провести аноскопію. Це – ендоскопічне обстеження прямої кишки та анального каналу до 10 см. У нашій клініці фотографуємо результати аноскопії, показуємо все нашим пацієнтам. Усі згадані нюанси визначають можливість застосування тих чи інших методів лікування та їх ефективність. Після цього роз’яснюємо ситуацію пацієнту, даємо відповідні рекомендації. Зараз існує така негативна тенденція, коли лікарі пропонують лише ті варіанти лікування, якими самі володіють. Якщо Вам щось незрозуміло з того, що каже лікар, обов’язково перепитуйте. Гортайте інтернет – там вся потрібна інформація є. Тоді вибір методу лікування для Вас не стане складним.

– Чим відрізняється Проктологічна амбулаторія від інших лікувальних закладів?

– Проктологічна амбулаторія – це сучасний лікувальний заклад з особливим, унікальним підходом до обслуговування пацієнтів. Ми працюємо за записом. Ви до нас телефонуєте або залишаєте заявку на нашому сайті і Вам передзвонює наш адміністратор. Вас записують на будь-який зручний для Вас час. Увесь заклад і персонал цілу годину працює лише з Вами. Ніяких черг! Із собою не потрібно нічого приносити, не потрібно нічого купляти. При потребі ми самі проводимо підготовку до обстеження. З перших хвилин перебування у нас і протягом всього лікування Ви відчуватимете атмосферу комфорту, турботи, затишку та дбайливого ставлення, як і повинно бути скрізь у медицині. Багато нюансів в обстеженні та лікуванні спрямовані на досягнення максимального комфорту саме для Вас. У нас Ви можете записатися як до лікаря-чоловіка, так і до лікаря-жінки. І чи не найважливіше – повна конфіденційність, Вас ніхто зі знайомих не бачитиме. Ми працюємо для тих, котрі хочуть залишити все це у таємниці. Будьте здоровими і бережіть себе!

Проктологічна амбулаторія працює за записом за тел. 067-103-0342. Наша адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 124; наш сайт: if.proctolikar.com.

Михайло ГРИГОРЧУК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/pozbudtesya-hemoroyu-bez-operatsiji-z-harantijeyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/Веселовський.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.