- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Про початок опалювального сезону

Posted By Модератор On 27.10.2017 @ 13:56 In У райдержадміністрації | No Comments

Райдержадміністрація 10 і 13 жовтня прийняла розпорядження «Про початок» опалювального сезону 2017-2018 року».

Із 10 жовтня підприємствам теплової енергетики, які опалюють Делятинський психоневрологічний інтернат, Надвірнянський будинок дитини та дошкільні навчальні заклади із централізованим і локальним опаленням, дозволено розпочати опалювальний сезон із урахуванням теплового режиму у денний і нічний час.

Опалювальний сезон для підприємств теплової енергетики, котелень промислових підприємств, які централізовано опалюють житловий фонд, бюджетні установи й організації району, а також котелень бюджетних установ згідно із Правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14 лютого 2007 року №71, передбачено розпочати за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря – 8 градусів за Цельсієм та нижче.

У середу, 25 жовтня, засідала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій РДА щодо надання теплоносія у заклади бюджетної сфери м. Надвірна, зокрема, до Надвірнянських ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та №2, райцентру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді, а 23 жовтня це питання обговорили на нараді з керівництвом райдержадміністрації, районної ради і Надвірнянської міської ради. Ця проблемна ситуація перебуває на контролі районної виконавчої влади і Надвірнянської міської ради.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/pro-pochatok-opalyuvalnoho-sezonu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.