- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Суд позов не задовільнив

Posted By Модератор On 13.10.2017 @ 13:34 In Закон,Ситуація | No Comments

Рішенням Івано-Франківського окружного адмінсуду від 4 жовтня ц. р. не задоволено позовну заяву депутата районної ради Миколи Гусака та сільських голів – Тисменичанського Сергія Баланюка, Цуцилівського Миколи Дутчака і Каміннецького Андрія Федоровича про скасування розпорядження Івано-Франківської ОДА № 419 від 25 липня ц. р. «Про затвердження висновку щодо відповідності проектів рішень про добровільне об`єднання територіальних громад Конституції та Законом України», в якому йдеться, зокрема, про затвердження висновку згаданої відповідності проектів рішень Переріслянської, Волосівської, Гаврилівської і Фитьківської сільських рад «Про добровільне об`єднання територіальних громад» та клопотання Переріслянської сільської ради від 18.07.2017 р. № 154.

sud (14) [1]

За повідомленням депутата районної ради Миколи Гусака, на ранок 12 жовтня ц. р. офіційно поштою рішення суду автори позовної заяви не отримали і вирішують питання про оскарження цього рішення.

Фитьківський сільський голова Марія Дмитрук на зауваження у публікації «Громада має об`єднувати, а не роз`єднувати» («Народна Воля» від 29 вересня ц. р.) уточнила, що Фитьківська сільська рада дала офіційну письмову відповідь Тисменичанський сільській раді на її квітневий лист-запрошення щодо об`єднання в ОТГ із центром у Тисменичанах. Суть відповіді: жителі с. Фитьків не погоджуються на центр ОТГ у Тисменичанах, а дали згоду на об`єднання в ОТГ із центром у с. Перерісль.

Інф. «Н. В.».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/sud-pozov-ne-zadovilnyv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/sud-14.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.