- Народна Воля - http://volya.if.ua -

УКРОП висунув Василя Новака кандидатом на посаду Ланчинського селищного голови ОТГ

Posted By Модератор On 20.10.2017 @ 13:52 In Передвиборна агітація | No Comments

На конференції Надвірнянської районної організації УКРОПу партійці затвердили 13 кандидатів у депутати та кандидата на посаду голови Ланчинської об`єднаної територіальної громади (ОТГ). Ним став 29-річний місцевий активіст Василь Новак.

Новак [1]

За словами кандидатів від УКРОПу, головне на сьогодні – ефективно вирішувати соціальні проблеми жителів та зробити владу ближчою до народу.

Насамперед, Василь Новак має намір працювати над покращенням доріг, освітленням, прокладанням підвісних містків у гірській місцевості, а крім того, вважає за необхідне збільшити фінансування спортивної галузі. «У нас весь спорт тримається виключно на ентузіазмі окремих людей, це неправильно, – розповідає активіст. – Треба окультурювати наші села – встановлювати лавочки, облаштовувати дитячі майданчики, парки, щоб було де проводити дозвілля».

За словами керівника обласної організації УКРОПу Миколи Палійчука, Василь Новак достойний кандидат на очільника Ланчинської ОТГ, оскільки він сповнений ентузіазму, сил, умінь та бажання зробити свій край комфортнішим для людей.

ДОВІДКОВО. Ланчинська ОТГ розташована у Надвірнянському районі і включає громади селища міського типу Ланчина та села Добротова. Кандидат на посаду голови Василь Новак– житель смт. Ланчина. Після закінчення військової підготовки у «Львівській політехніці», а також правознавства у Тернопільському національному економічному університеті, працює начальником Ланчинської МПК, а також займається підприємницькою діяльністю. Неодружений.

Мар`яна МАЗУР.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/ukrop-vysunuv-vasylya-novaka-kandydatom-na-posadu-lanchynskoho-selyschnoho-holovy-oth/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/10/Новак.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.