- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Висловлюємо щирі слова співчуття родині загиблого захисника України – учасника московсько-української війни Юрія Головченка

Posted By Модератор On 27.10.2017 @ 14:08 In Влада,Пам`ять і шана | No Comments

13 жовтня Надвірнянщину сколихнула трагічна звістка. На Сході держави в московсько-українській війні, захищаючи територіальну цілісність України, загинув наш земляк, уродженець села Пнів Надвірнянського району, 39-річний військовослужбовець-контрактник Збройних сил України ЮРІЙ ПЕТРОВИЧ ГОЛОВЧЕНКО.

У серпні 2015 року він призваний за мобілізацією на військову службу. Пройшов підготовку у навчально-військовому центрі, згодом служив у зоні АТО у Донецькій області на посаді старшого хіміка. У жовтні 2016-го звільнений у зв`язку із закінченням мобілізації. У червні нинішнього року призваний на контрактну військову службу, яку проходив поблизу міста Золоте Луганської області. Загинув 13 жовтня під час захисту територіальної цілісності нашої Держави.

Голова районної ради Іван Гурмак, депутатський корпус та виконавчий апарат районної ради, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз і районна державна адміністрація, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, депутати і виконавчий комітет Надвірнянської міської ради складають доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяють невимовний біль важкої втрати. Висловлюємо глибокі співчуття мамі, дружині, сину та всім рідним і близьким загиблого.

Юрій Петрович захищав не тільки Донбас, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА.

Слава Україні! Героям Слава!

***

Пнівський сільський голова Василь Гладиш, депутати, виконавчий комітет і апарат Пнівської сільської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого вояка у зоні проведення антитерористичної операції, односельчанина

ГОЛОВЧЕНКА ЮРІЯ ПЕТРОВИЧА.

Гірка трагічна звістка про загибель 13 жовтня  на східному фронті жителя нашого села сколихнула не лише його жителів, а й сотні краян. Наш земляк, виконуючи свій військовий і громадянський обов`язок, захищаючи рідну українську землю від ненависного ворога, віддав життя за мирний день у нашому селі, районі і Державі. Пам`ятаймо і шануймо наших бійців-захисників.

Висловлюємо щирі співчуття мамі, дружині, синові, рідним і близьким загиблого вояка АТО. Світла пам`ять про Сергія Головченка – захисника України від російського агресора на східних рубежах – збережеться у серцях тисяч краян. Вічна і світла йому пам`ять.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/10/vyslovlyujemo-schyri-slova-spivchuttya-rodyni-zahybloho-zahysnyka-ukrajiny-uchasnyka-moskovsko-ukrajinskoji-vijny-yuriya-holovchenka/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.