- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Чотири переможні мікропроекти

Posted By Модератор On 10.11.2017 @ 16:13 In Співробітництво | No Comments

У Надвірній реалізують ще 4 мікропроекти у рамках міжнародного Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

розвиток [1]

У 2015-му відбулося підписання Угоди про партнерство між програмою розвитку ООН та Надвірнянською міською радою у рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». За цей час спільними зусиллями вдалося успішно реалізувати 11 проектів, спрямованих на впровадження енергоефективних заходів, покращення умов проживання та перебування в освітніх закладах та в багатоквартирних будинках, де створені ОСББ.

На сьогодні підходить до завершення ІІІ фаза міжнародного проекту, у рамках якої нещодавно оголосили додатковий конкурс на реалізацію мікропроектних пропозицій у м.Надвірна. За підтримки та допомоги ресурсного центру громад міської ради на конкурс ОСББ та громадські організації Надвірної подали 6 заявок, 4 з яких відібрали для подальшої реалізації.

А саме: ГО «СОРОС» – енергозберігаючі заходи в ДНЗ «Вогник»  – проектом передбачено проведення заміни вікон на енергозберігаючі в приміщеннях, які використовують для роботи з дошкільнятами; ГО «Доброчинність в Надвірнянській ЗОШ №2» – капітальний ремонт санвузлів в ЗОШ І-ІІІ ст.№2: заміна сантехніки, влаштування окремих кабінок в санвузлах, облицювання поверхонь стін та підлоги керамічною плиткою та заміна вхідних дверей до туалетів; ГО «Молодіжний Європейський клуб «Соняшник» – енергозберігаючі заходи в ЗОШ І-ІІІ ст. №3: заміна вікон на енергозберігаючі на 2-х поверхах школи, зокрема, у приміщеннях санвузлів, коридорів, майстерні, їдальні, лабораторії та в підсобних кімнатах; ОСББ «Мазепи, 37» – енергозберігаючі заходи у багатоквартирному будинку №37 на вул. Мазепи: проведення заміни вікон та дверей на енергозберігаючі у місцях загального користуваня.

Минулого тижня у Надвірнянській міській раді відбулись засідання тендерних комітетів згаданих громадських організацій та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. На кожен проект подали заявки від трьох до чотирьох учасників. За методичної допомоги обласного координатора проекту Лесі Попелюх та муніципального координатора Олега Антонюка опрацьовано тендерні пропозиції підрядних організацій для визначення переможців, які запропонували найнижчу цінову пропозицію.

За підсумками проведених тендерів громадські організації та ОСББ зможуть укласти угоди та розпочати реалізацію своїх проектів.

Інф. Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/11/chotyry-peremozhni-mikroproekty/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/11/розвиток.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.