- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Духовний хор – як символ Божої благодаті

Posted By Модератор On 10.11.2017 @ 16:24 In Духовність | No Comments

Ось уже протягом трьох років духовний хор церкви Святого Миколая УГКЦ, що у Стримбі, додає особливої аури і милозвучності літургіям, прославляючи Божі діяння та справи. Створив його Володимир Остап`юк – талановитий артист, керівник муніципального оркестру народної музики «Аркан» Сергія Орла, тісно співпрацюючи із священиками місцевої церкви отцями Василем Іроденком і Михайлом Паньківим.

Стримба-хор [1]

Такий добрий почин підтримали чимало стримбівчан. На сьогодні у хорі співають Галина Пирин, Орина Тарновецька, Галина Гладиш, Ганна Гладиш, Ольга Угринюк, Наталія Угринюк, Оксана Герба, Мар’яна Збіглей, Наталія Додь, Наталія Штогрин, Христина Угринюк, Кароліна Шайбінгер, Марія Штогрин, Орися Слюсарчук, Емілія Ковалик, Мар`яна Пороговська, Ольга Збіглей, Олександра Спасюк. Рецепт успіху колективу, на думку самих його учасників, це постійна праця і прагнення підкорювати та долати все нові вершини у вокальній майстерності.

Стримбівський сільський голова Любомир Дубіщак відзначає такий факт: якщо у селі витатиме аура духовності та пізнання Бога, то, відповідно, населений пункт розвиватиметься і житиме. Також неперевершену церковну ауру дозволяє створювати і спів представників хору людей поважного віку. Наше село є не тільки отою прекрасною намистинкою у мереживі населених пунктів, але й своїм особливо і возвеличеним духом Божого пізнання і розуміння.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2017/11/duhovnyj-hor-yak-symvol-bozhoji-blahodati/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2017/11/Стримба-хор.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.